Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PEPPER & SALT

Posted in Life
by Emma Elwin on 5 February, 2012

Det blev inget sängbord igår men vi hittade det här två ganska onödiga sakerna. Den första är en plåtburk som nu mera tjänar som Stellas godisburk. Den andra är kryddstället med små kristallflaskor som jag inte kunde slita ögonen från. Allt kommer från Södra skattkammaren! Nu ska det fikas med Annabel sen ner till hundparken […]

Det blev inget sängbord igår men vi hittade det här två ganska onödiga sakerna. Den första är en plåtburk som nu mera tjänar som Stellas godisburk. Den andra är kryddstället med små kristallflaskor som jag inte kunde slita ögonen från. Allt kommer från Södra skattkammaren! Nu ska det fikas med Annabel sen ner till hundparken på mopsträff!


9 Comments

Isabelle: åh! men vilken storlek har du i din? lite offtopic nu men skit i folks kommentarer om dig, du är fin! ta hand om dig bara och tyck om dig som du är!
February 6, 2012

Emma Elwin: Det är den! :)
February 6, 2012

Hannah: Åh, vad fina!!
February 6, 2012

Melbournetime: underbart kryddstall!!
February 6, 2012

Isabelle: emma! ledsen att jag tjatar, postat detta förut men är så tacksam om du kan svara! jag måste bara fråga dig om tröjan från wood wood, är det denna? http://woodwood.dk/store/produ... har haft cravings efter den ända sedan jag såg den på dig första gången och den verkar så användbar och skön! och en sak till, om det är denna tröja så undrar jag vilken storlek du har på din? i webbshopen finns bara XL kvar och det kanske blir lite för stort eftersom det är herrstorlek? tack på förhand, puss!
February 5, 2012

sofia: Alltså, jag fullkomligt ÄLSKAR den här typen av bilder som du ofta lägger upp! Ser så lyxigt och fräscht och modernt och.........härligt ut! Får mig att bara vilja gå ut i världen och göra saker (konstig assossiation, jag vet..) men blir bara på såhär design-, inredning-, och skisshumör ;)
February 5, 2012

Josefin: Å fina saker, hade också köpt dom! Berätta mer om mopsträffen! :)
February 5, 2012

Ingrid: Nice finds! I wish you could come and decorate my home! ;)
February 5, 2012

Mia Elisa: Fint! :)
February 5, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!