Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FINALLY FRIDAY

Posted in Life
by Emma Elwin on 3 February, 2012

Idag har varit lätt kaosartat med massa deadlines och annat jobb. Men nu hurrni! Nu är de helg vilket vi ska fira med att gå ut och äta tapas! Helgen tänkte vi spendera med att kolla på inredning. Vill hitta ett litet runt sängbord, gärna gammalt som gatan, som vi kan fixa upp!

Idag har varit lätt kaosartat med massa deadlines och annat jobb. Men nu hurrni! Nu är de helg vilket vi ska fira med att gå ut och äta tapas! Helgen tänkte vi spendera med att kolla på inredning. Vill hitta ett litet runt sängbord, gärna gammalt som gatan, som vi kan fixa upp!


2 Comments

millie london: Oi Oi, emsie, har inte läst din blogg på evigheter (fy, skäms på mig!) läste precis ditt inlägg om att någon tyckte att du skulle inspireras lite mer av vouge. nu orkade jag inte läsa alla 73 kommentarerna som följde men jag kan tänka mig att 99,99 % tycker som jag! alltså, du har den snyggaste stilen i hela sverige! true that. önskar jag hade hälften utav din garderob. och din förmåga att bära upp plaggen. det enklaste är snyggaste. man vill ju i slutändan bli ihågkommen för sin personlighet, inte för kläderna man bar. det är så himla lätt att dölja sig under en outfit. och ska jag vara ärlig, det absolut svåraste är att just bära upp basplagg utan att det blir tråkigt. vilket du fixar galant. med dina härliga accessoarer. keep up the good work grrrl! ps london hälsar!
February 4, 2012

sofia: Gud, älskar verkligen den stilen. Tänk renässans (tunga draperande gardiner, slitna guldiga stolar osv.) mixat med atelje-stil och du har det ultimata enl min smak! ;) Snyggt!
February 3, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!