Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


TACK

Posted in Life
by Emma Elwin on 2 February, 2012

Jag måste bara tacka så mycket för alla fina kommentarer på de nedanstående inlägget, ni är sådana kloka och underbara människor. Ni ska veta att jag verkligen älskar att få läsa era åsikter och kommentarer. Det är faktiskt det som gör bloggandet roligt. Att lägga upp något och sedan se få höra vad ni tycker […]

Jag måste bara tacka så mycket för alla fina kommentarer på de nedanstående inlägget, ni är sådana kloka och underbara människor. Ni ska veta att jag verkligen älskar att få läsa era åsikter och kommentarer. Det är faktiskt det som gör bloggandet roligt. Att lägga upp något och sedan se få höra vad ni tycker och tänker. Tack för att ni läser!


6 Comments

Matilda: du är bra emma. glöm inte det.
February 2, 2012

Julia: <3
February 2, 2012

Sandra: Ta absolut inte åt dig av de negativa kommentarerna! Alla är olika, och vad som är snyggt är ju helt galet brett! Vissa tycker kanske att man måste vara super-extrem för att ens vara något inom den här branschen. Men jag måste säga att du har alltid varit och fortfarande är en av dem (eller DEN) bästa modeinspirationen i bloggvärlden. Jag är en sucker för skjortor, och jeans i alla dess former, och jag blir lika inspirerad av dina bilder idag som för två år sedan. Och jag uppskattar att du springer runt i sköna skor för att få fota så mycket som möjligt, du gör det fantastiskt bra! Tack för en magisk foto/mode blogg med grym inspo! TACK!
February 2, 2012

Christine: Tack själv Emma! Som sagt är det här den enda bloggen jag följer dagligen, den enda som träffar rakt in i hjärtat. Är otroligt tacksam för ditt flitiga bloggande som ger mig så mycket inspiration!
February 2, 2012

dresss_up: Aw this is so cute!! Would love to read again some English texts on your blog! :) xoxo
February 2, 2012

Charlotta: Lårhöga mockastövlar! http://www.tradera.com/larhoga-stovlar-boots-mocka-sammet-klackar-heels-tie-high--auktion_342375_148257079
February 2, 2012

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!