Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


IN THE MAGAZINE

Posted in Style
by Emma Elwin on 18 January, 2012

Den här bilden var en av bilderna togs när vi skulle ta de här numrets från Catwalk till vardag. Kunde dock inte låta bli att göra den svartvit här på bloggen. Det är Luke som har fotat och jag måste säga att min kille han är bra han på att ta bilder!

Den här bilden var en av bilderna togs när vi skulle ta de här numrets från Catwalk till vardag. Kunde dock inte låta bli att göra den svartvit här på bloggen. Det är Luke som har fotat och jag måste säga att min kille han är bra han på att ta bilder!


13 Comments

Isabelle: jag säljer massa fint på tradera just nu! spetsklänning från monki, sonya rykiel för h&m bh, läppstift från dior, en blå sammetskjol och en vit skjorta med rund krage från american apparel, en grön kjol från zara, en prickig vintageklänning, ett blommigt linne från weekday second hand med mera! ta en titt vetja! http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=846901
January 20, 2012

marcheline: himla vacker bild!
January 20, 2012

Ingrid: You look stunning! Big up.
January 19, 2012

: Vilken otroligt snygg tröja, love it!
January 18, 2012

Anna Henriksson: så vacker!!!! en modern Anita Pallenberg!
January 18, 2012

Alice Bergmann: Han er veldig flink, men han har jo et fint motiv også! Hvor er toppen din fra?
January 18, 2012

Sofia: Jag såg foton från Elle-galan på Stureplan.se och blev så himla inspirerad av en av modevisningarna ( iaf tolkade jag det som att det var flera). Det var lite damigare, med t.ex. lite längre kjolar och som kuliss var det svartvita foton i stadsmiljö. Var det ett och samma märke som visade, och i så fall vilket märke? Eller finns det någon annan möjlighet att ta reda på var plaggen kommer ifrån? Vore himla gulligt om du ville svara!
January 18, 2012

Modesty: Alltid lika fin! Du hade verkligen kunnat jobba som modell, väldigt fotogenisk! Synd att du inte har längden bara :P :)
January 18, 2012

Alexandra: Snyggt! www.alexandrastyle.se
January 18, 2012

hannah: Fin bild! :) Dock tycker jag att du/ni bör förfina med smudge-tool kring benen och handen till vänster om ni har möjlighet. Fortfarande lite skarpt där kring kanterna, om man ska vara petig. :P
January 18, 2012

Sara: skitsnyggt! var kommer byxorna från?
January 18, 2012

Sari: Jättesnygg bild och outfit!
January 18, 2012

www.junesabstracts.blogg.se: Superfint!
January 18, 2012

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.