Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LUGNET EFTER STORMEN

Posted in Life
by Emma Elwin on 25 December, 2011

Vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på våran julhelg. Den började natten till julafton vid kl 2 med att Stella gnydde, efter att en stund såg vi att hon haltade på ena bakbenet. På morgonen åkte vi direkt till djurakuten där hon blev undersökt och röntgad. Tillslut blev vi hemskickade med en ganska […]

Vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på våran julhelg. Den började natten till julafton vid kl 2 med att Stella gnydde, efter att en stund såg vi att hon haltade på ena bakbenet. På morgonen åkte vi direkt till djurakuten där hon blev undersökt och röntgad. Tillslut blev vi hemskickade med en ganska luddig diagnos, det kunde vara en grovsträckning, ett ledband eller något annat mystiskt. Som den oroliga själ jag är har jag inte sovit speciellt mycket i natt heller, men det verkar som att medicinen vi fick har börjat hjälpa så nu önskar jag mig inget hellre än att Stella ska jaga sockor och bita i tårna igen. Nu ska jag agera chaufför och sen ska det lagas pigs in blankets för idag firar vi den engelska juldagen här hemma! Hoppas ni har haft en riktigt underbar jul!


2 Comments

Kajsa: Stackars lilla Stella, hoppas hon mår bättre nu.
December 27, 2011

Paula: Hoppas hon mår bättre snart, vet hur orolig man blir när ens lilla älskling inte mår bra. Och ha en fin juldag (även fast jag skulle hoppa över pigs in a blanket, haha, yuck!)
December 25, 2011

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!