Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FAIRYTALE OF NEW YORK

Posted in Style
by Emma Elwin on 16 December, 2011

Jag har ett kaffekopps-fat där jag lägger alla mina smycken som jag använder ofta. Tanken är att det ska stå tre kristallkaraffer i olika storlekar. Här kommer två bilder från lägenheten på mitt favorithörn just nu. Det är nämligen hörnet bakom garderoben där vår nya sekretär står som vi talar om. Jag vill att det […]

Jag har ett kaffekopps-fat där jag lägger alla mina smycken som jag använder ofta.

Tanken är att det ska stå tre kristallkaraffer i olika storlekar.

Här kommer två bilder från lägenheten på mitt favorithörn just nu. Det är nämligen hörnet bakom garderoben där vår nya sekretär står som vi talar om. Jag vill att det ska se ut som ett gammaldags sminkbord när jag är klar! Nu ska jag iväg och filma backstage på en plåtning!


3 Comments

Gabriella: Finfina stilleben=)
December 16, 2011

annaklaracharlotta: vore kul att se fler "helhetsbilder" av ditt hem, jättefint med
December 16, 2011

Caroline N: Vart kommer klockan ifrån och vad är det för storlek på den?
December 16, 2011

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.