Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BORDEAUX

Posted in Style
by Emma Elwin on 15 December, 2011

Tröja, Beyond Retro. Jeans, Topshop, Skor, Din sko. Fram tills för 10 minuter sen såg jag ut så här, men nu har Luke snott tillbaka sin tröja då han skulle ut göra lite ärenden. Så nu sitter jag i min väldigt stora Wrangler cardigan igen. Är ni sugen på fler plagg i vinrött tycker jag […]

Tröja, Beyond Retro. Jeans, Topshop, Skor, Din sko.

Fram tills för 10 minuter sen såg jag ut så här, men nu har Luke snott tillbaka sin tröja då han skulle ut göra lite ärenden. Så nu sitter jag i min väldigt stora Wrangler cardigan igen. Är ni sugen på fler plagg i vinrött tycker jag ni ska spana in dagens trendrapport som ni hittar här!


9 Comments

Lina: great outfit.. amazing colour, suits u really good;)
December 16, 2011

Marianne: Du ser alltid så flott ut på bilder :)
December 16, 2011

Ediot: så snygg. älskar tröjan.
December 15, 2011

Sari: Men så snyggt, gillar!
December 15, 2011

Judith: that color looks so good on you! love the sweater... and your dog is soo cute!! :D xoxo http://www.everyday-treats.blogspot.com
December 15, 2011

Jenalyenns: oh my goodness. I love everything about this outfit. the colors are amazing. I want this so bad. that sweater is amazing. wow. http://jenalyenns.blogspot.com/
December 15, 2011

Amanda: Hej, Urvacker vekligen :) SKulle du kunna lägga upp nå nyårsoutfit, själv känner jag mig helt vilsen. Kikat in på Go Attention http://www.goattention.se/klnningar/klnning-samanta där jag hittade denna men vad ska man matcha med för skor, smycken tycker du? Ha en bra dag :)
December 15, 2011

Caroline N: Hej, Emma! Jag skulle behöva ett snabbt svar på en fråga. Hur stor är din klocka? (den du har som profilbild) alltså hur många millimeter, eller vad man har föt mått på klockor, är den? Jag har köpt en från Kors (mellan str) men kan inte bestämma mig för om jag ska ha den större (oversize). Snälla, hjälp mig!
December 15, 2011

Anna: Hej Emma! Kan du inte tipsa dina läsare om musikhjälpen www.musikhjälpen.se. Alla flickor har rätt att gå i skola!/Anna
December 15, 2011

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.