Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FUN FRIDAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 December, 2011

Tröjan är gammal som gatan men skipantsen är från Stella McCartney och skorna från Christian Louboutin. Kristin, jag & Sofi! Förlåt för det sjukt dåliga bloggandet idag. Började dagen med planerings möte med Cia, Lisa och Jossan inför Elle galan. Tror ni man är peppad nu eller? Jag hade en idé om att jag och […]

Tröjan är gammal som gatan men skipantsen är från Stella McCartney och skorna från Christian Louboutin.

Kristin, jag & Sofi!

Förlåt för det sjukt dåliga bloggandet idag. Började dagen med planerings möte med Cia, Lisa och Jossan inför Elle galan. Tror ni man är peppad nu eller? Jag hade en idé om att jag och Jossan skulle ha matchande One pieces på oss där det skulle stå “Team Elle” på ryggen och ett par Isabel Marant sneakers som får stå för outfitens fäshion. Vi ska nämligen springa runt hela dagen och jobba och då vill man ju vara bekväm. Jossan gick dock inte riktigt igång på de… Sen hade redaktionen Norska Elle på besök och efter det träffade jag Collan för en kopp te och för att låna hennes elgitarr. Så jag har inte suttit och rullat tummarna direkt! Och det blir inte lugnare för snart landar hela Lukes engelska liga här som ska spendera helgen med oss! Hoppas ikväll blir lika lyckad som Sofis bokfest som ni ser på bildena. Hon är en jäkel på att hålla fester och vara värdinna måste jag säga. Gud vad kul vi hade den kvällen!


1 Comment

EmelieElisabeth: Ser kul ut! Och snygg outfit!
December 10, 2011

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.