Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


YESTERDAY IN BLACK & WHITE

Posted in Life
by Emma Elwin on 18 November, 2011

Igår fotade vi nästa catwalk till vardag i vitabergs parken. Trodde jag skulle frysa ihjäl i vårkläderna som jag hade på mig. När vi kom hem hittade vit Stella kalasande på Lukes sneakers. Prova på en rejäl sidbena igen, och jag måste säga att jag blir mer och mer sugen på att spara ut till […]

Igår fotade vi nästa catwalk till vardag i vitabergs parken. Trodde jag skulle frysa ihjäl i vårkläderna som jag hade på mig. När vi kom hem hittade vit Stella kalasande på Lukes sneakers. Prova på en rejäl sidbena igen, och jag måste säga att jag blir mer och mer sugen på att spara ut till en…


4 Comments

Sandra: san himla gullig vove
November 23, 2011

: Det kommer ;)
November 21, 2011

Swofie: Du passar bra i snedlugg! :) Jag har en liten fråga (du kommer säker göra ett sådant inlägg senare) men jag funderar på att sy min egen nyårsklänning i år och undrar vilken typ av klänningsmodell jag bör satsa på? Vad är inne att ha på nyår? :-) Tack på förhand!
November 18, 2011

Alexandra: Fina bilder! www.alexandrastyle.se
November 18, 2011

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!