Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NEW CHECKED SHIRT

Posted in Style
by Emma Elwin on 12 November, 2011

Skjorta Zara. Gamla jeans från Gina Tricot. Ankelboots Rizzo och skärp Saddler. Igår hade jag min nya flanellskjorta från Zara på mig. Perfekt när det är så här kallt!

Skjorta Zara. Gamla jeans från Gina Tricot. Ankelboots Rizzo och skärp Saddler.

Igår hade jag min nya flanellskjorta från Zara på mig. Perfekt när det är så här kallt!


20 Comments

eudfh: Du har blivit för smal!!
November 19, 2011

Sandra: borta blick plus red line påse. vad händer?
November 17, 2011

Sandra: knark
November 17, 2011

micaela: Kan väl inte riktigt tänka mig att det varit menat som påhopp. Snarare oro och omtanke. Sköt om dig Emma!
November 16, 2011

micaela: Kan väl inte riktigt tänka mig att det varit menat som påhopp. Snarare oro och omtanke. Sköt om dig Emma!
November 16, 2011

Karin: Du ser inte ut att må bra!
November 15, 2011

Emma Elwin: Anna på riktigt? Jag tycker att det är en fin bild. Visst är man vinterblek och trött. Det hör till år tiden men sjuk? Nej, jag ser inte sjuk ut.
November 14, 2011

Fi_nit: jadu. Snälla, bli inte som de andra, rangliga & grå stereotyper som bara ser trötta ut. Du är så fin vanligtvis ju!
November 14, 2011

Anna H: åh fyy!!! du ser sjuk ut :S
November 14, 2011

JohannaS: Din blogg har jag följt i två år nu! Du inspirerar mig verkligen och personligen tycker jag att du skriver en av sveriges bästa bloggar! Däremot håller jag med Kajsa, du har blivit väldigt smal. Jag hoppas bara att det beror på hur bilden är fotograferad eller något, för du är min FAVORIT BLOGGERSKA!!! Jag går in på din blogg sisådär tre gånger om dagen och jag hoppas bara att du mår bra! Jag skriver inte detta inlägg för att hacka på dig utan bara visa att jag bryr mig!
November 13, 2011

Kajsa: Jag vill absolut inte klaga eller säga någonting som är menat elakt men jag kan bara instämma i ett antal av de tidigare kommentarerna. Gud vad mager du har blivit. Vet precis hur tärande det kan vara med mycket jobb och livet som går i 120. Men du ser ut att tyna bort Emma. Spontant vill man bara ta dig under armen, sätta dig i ens soffa och ge dig stora, varma portioner med mat och en kram. Jag försöker att inte lägga in några personliga värderingar men det är så himla tråkigt när den bloggare som inspirerar en mest inte längre gör det eftersom jag tyvärr inte kan identifiera mig längre. Jag hoppas du tar hand om dig.
November 13, 2011

EmelieElisabeth: Ditt hår alltså. Apsnyggt. Och fin outfit!
November 13, 2011

Johanna: Men oj! Har aldrig kommenterat tidigare men fy vilka påhopp! Det förtjänar du inte. Riktigt elakt hoppas du inte tar åt dig och blir ledsen! Du är fin och din blogg också.
November 13, 2011

Lydia: du ser trött ut. äter du ordentligt?
November 13, 2011

Hanna: en hippie som går på droger...
November 13, 2011

Modesty: Du ser alltid mycket längre ut på bild än du är i verkligheten, precis som Collan! Kan verkligen inte tro att ni är under 1,70! Riktigt bra egenskap med andra ord ;)
November 13, 2011

Ca: Jag får så ont i magen när jag ser dig, du bara blir smalare och smalare :( Jag vågar nästan inte kolla din blogg längre. förlåt, men ta hand om dig!!! stor kram
November 13, 2011

: Stellas hundgodis
November 12, 2011

Mariahumla: Snygg knark påse i fikan...
November 12, 2011

Judith: love it!! suits you perfectly! xoxo http://www.everyday-treats.blogspot.com
November 12, 2011

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.