Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NICE SHOES

Posted in Style
by Emma Elwin on 10 November, 2011

Det här snyggingarna står i Whyred butiken just nu och ser både snygga och bekväma ut. Det känns som att Whyreds skor ska vara sköna men jag har ingen erfarenhet själv. Borde de vara på listan?

Det här snyggingarna står i Whyred butiken just nu och ser både snygga och bekväma ut. Det känns som att Whyreds skor ska vara sköna men jag har ingen erfarenhet själv. Borde de vara på listan?


14 Comments

Julia Forsberg: Jag håller med om att Whyreds skor är obekväma. Trots två olika iläggssulor är mina stövletter riktiga fotmördare med noll stöd för hålfoten och tokigt påfrestande för trampdynorna. Aldrig fler skor från Whyred för mig, synd eftersom de ofta är så snygga!
November 24, 2011

Karin: Jag tror att Whyred behöver jobba med sina läster. Alltså formen runt foten, lutning etc. Om de kunde kombinera sin fina stil på utsidan med comfort på insidan stärks vaumärket enormt och jag kommer säkert slå till på skor.
November 13, 2011

Elin: Äger ett par whyred Mandi vilka jag fick skavsår av i början (men vilka skor får man inte skavsår av i början?!). Men efter att ha använt dem ca 3-4 ggr hade jag gått in dom och skinnet hade format till sig, nu är det absolut de skönaste klackskorna jag äger! Synd bara att ingen annan haft lika bra erfarenhet som jag när det kommer till whyreds skor!
November 11, 2011

: Det är min handskrift med hjälp av ritplattan :)
November 11, 2011

Nopresentationfashionfirst: åå jag där vilka skor!
November 11, 2011

: Sjukt snygga men tyvarr har jag samma erfarenhet som de flesta nedan. Har inte agt ett enda par Whyred skor som varit bekvama. Har fatt salja 3 stycken pa grund av att jag inte kan ga i dem... www.melbournetime.wordpress.com
November 11, 2011

Sandra: Till och med mina ökenkängor från Whyred är obekväma, så nej!
November 10, 2011

naniemin: hej, så snygga. älskar din blogg, du har inspirerad meg så mycket att jag just börjat blogga själv. har alltid varit kär i dina fina fina bilder. kanske tycker du om mina? www.ne-mea.blogspot.com.
November 10, 2011

Catta: Jag tycker inte heller att Whyred gör bekväma skor, tyvärr..! Men å andra sidan gör inte Louboutin det heller..!
November 10, 2011

Justvendela: Åh, så snygga!! / http://jusvendela.blogg.se
November 10, 2011

Martina: Snygga!! Måste bara fråga vad typsnittet heter som du använder som ser handskrivet ut som du lägger in på vissa bilder?? ( b.la i något inlägg nedan i blått) ?????
November 10, 2011

Lina: Jag har både Whyred Inia som Karrofriden och ett par sandaler med kilklack. Båda är sjukt obekväma att gå i och står därför mest och samlar damm så nej, de borde nog tyvärr inte vara med på listan.
November 10, 2011

Karrofriden: Har ett par i mocka, kilklackar och älskar dom. Den enda nackdelen är att de är så sjukt obekväma att bara ha på sig, än mindre gå i, att jag aldrig använder dem...tyvärr..=/ men som sagt beror nog väldigt mkt på vilka sorts skor man köper
November 10, 2011

Gunsandhorses.se: Köpte ett par från Whyred i somras med träklack, de är visserligen inte höga utan har en alldeles perfekt klack, men pga att klackan är i trä och de är rätt sparsamt med skinn och sula är de inte de minsta sköna att gå i, får jätteont i knäna av att gå i dem för länge, hade lagt i en extra sula om de inte vore för att skon har öppen tå och häl. Men de kan ju absolut variera beroende på vilken typ av sko man köper :)
November 10, 2011

Related reading

Style — 30 September, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.