Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LUX SIT – LET LIGHT EXIST

Posted in Style
by Emma Elwin on 9 November, 2011

Denna morgon har jag inte riktigt orkat sätta på mig byxor, ännu. Ska försöka tvinga på mig ett par nu och gå och köpa en kaffe på bakverket. Men jag måste erkänna att jag just nu älska att gå runt i min långklänning från Topshop mest hela tiden och önskar att byxor var ett minne […]

Denna morgon har jag inte riktigt orkat sätta på mig byxor, ännu. Ska försöka tvinga på mig ett par nu och gå och köpa en kaffe på bakverket. Men jag måste erkänna att jag just nu älska att gå runt i min långklänning från Topshop mest hela tiden och önskar att byxor var ett minne blott.

Klicka här för fler bilder

Kabelstickad tröja från Gant och klänning från Topshop.


11 Comments

Frida: så fint!
November 21, 2011

Sandra: Jag älskar dessa bilderna och ljuset i dem!! Mycket, mycket fint.
November 11, 2011

Monika: Otroligt vackra bilder!
November 9, 2011

Hermine: Wow, I am you fan!
November 9, 2011

EmelieElisabeth: Ser jättefin ut!
November 9, 2011

Elin: Vill du gå till ett bra café så ska du gå till café Birger no 76 ( tror de heter så). De har i alla fall världens godaste äppelkak etc, allt är hembakat/lagat. Och de bästa super gott kaffe, ekologiskt och rättvist desutom!!
November 9, 2011

andrea: Jag är störtförtjust i dina bilder, allihopa!
November 9, 2011

jennie: men åh, jag vill nästan gråta för att stella är så söt! fina fina stella
November 9, 2011

jennie: men åh, jag vill nästan gråta för att stella är så söt! fina fina stella
November 9, 2011

jennie: Vilka fina bilder:)
November 9, 2011

Simone: Flot kjole. Og verdens sødeste hund :)
November 9, 2011

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.