Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


IM IN LOVE

Posted in Life
by Emma Elwin on 31 October, 2011

Jag är så kär. Trodde aldrig att en liten hund kunde vända upp och ner på en så här! Vänta jag måste går och pussa lite på henne nu… Så. Det är helt galet hur mysigt vi har haft de i helgen, även fast man fått gå upp vi halv fem för att gå och […]

Jag är så kär. Trodde aldrig att en liten hund kunde vända upp och ner på en så här! Vänta jag måste går och pussa lite på henne nu… Så. Det är helt galet hur mysigt vi har haft de i helgen, även fast man fått gå upp vi halv fem för att gå och rasta henne. Stella är nog det bästa som hänt oss någonsin!


19 Comments

EmelieElisabeth: Fy farao alltså, så himla fin.
November 4, 2011

Catta: Hjälp vilken fin tröja! Var kommer den ifrån?
November 3, 2011

Juliastihl: ÅÅÅÅ vad söt!
November 3, 2011

Maria: ah men jag dör va söt.
November 1, 2011

Kerstin: Kan bara hålla med! När Doris kom in i vårt liv blev allt annorlunda, till det bättre!! Älskar henne till tusen och hon är allas vår lilla solstråle! Vovvisar är underbara :)
November 1, 2011

: Det ska jag :)
November 1, 2011

Maja: Emma du är som en dröm. Den personen jag drömmer att jag var. Är. Jag tycker jätte mycket om din bohemiska chica stil och ditt hår. Vill också bo i en egen fin lägenhet i en stor stad. Vill också springa runt och fota och bli fotad. Ha en lagom populär, men älskad blogg. Vill också ha en pojkvän från ett vackert land och vill så himla gärna ha en mops att gosa med. Fortsätt vara du. Kram Maja
November 1, 2011

jennie: Åh, jag har velat ha en mops i flera år nu. Jag blir helt lycklig inuti när jag ser en på stan eller i nån blogg. Stella är ju typ det sötaste jag sett och jag går in på din blogg flera gånger om dagen i hopp om att du kanske lagt upp en liten bild till. Pussa Stella från mig, ok?! :)
November 1, 2011

felicia: Hej Emma! Stort grattis till din väldigt söta hund!! Jag följer din blogg dagligen då din klädstil inspirerar mig...jag har precis skaffat min egna lya och behöver lite inspiration gällande möbler. Vad har du för soffbord? Tycker att just det är en svår möbel...vet att allt handlar om hur vardagsrummet ser ut i övrigt, färg osv...men skulle bli jätte tacksam om du kunde lägga upp nån bild på ditt soffbord. Tack för en grym blogg!
October 31, 2011

Vik: ja
October 31, 2011

lina: söt hund med ett fint namn. vart kommer din blåa tröja ifrån?
October 31, 2011

: Hade för ambition att göra ett video inlägg med de istället! skulle de vara något?
October 31, 2011

: ikea!
October 31, 2011

Fborrbring: Topshop skorna är på hemsidan igen, in stock :)
October 31, 2011

Sania Claus: för underbar!
October 31, 2011

Jessica: Åh, hon är superfin och jag förstår hur du känner. Vi har nyligen köpt våra första gemensamma katter som bara är våra och jag är förälskad ända ut i tårna. Dom är finast i världen.
October 31, 2011

Josefine Laul: Vart har du köpt din anslagstavla som du visade i ett tidigare inlägg?:)
October 31, 2011

Felicia: Emma! Vad hände med frågestunden. Orkar inte vänta längre! :)
October 31, 2011

Ilvana: you`re both soo pretty :) im big fan and im glad becouse off you
October 31, 2011

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!