Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


SNEAKER-HEELS

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 October, 2011

Först var jag lite förvirrad. Är det snygga eller väldigt fula? Men sen bestämde jag mig för att det är ganska coola och skulle vara perfekt det dagar man måste springa runt mycket. Det nästa jag är texten “Sorry, this item is out of stock”. Så inga skor för mig idag med andra ord. Men […]

Först var jag lite förvirrad. Är det snygga eller väldigt fula? Men sen bestämde jag mig för att det är ganska coola och skulle vara perfekt det dagar man måste springa runt mycket. Det nästa jag är texten “Sorry, this item is out of stock”. Så inga skor för mig idag med andra ord. Men när vi ändå talar om Topshops-skor måste jag säga att de har tagit sig ur svackan som de hade där ett tag skomässigt och nu fått ett rejält uppsving! Det är back on track helt enkelt!


6 Comments

EmelieElisabeth: Nja!
October 31, 2011

Moonzanna: inte riktigt min smak...gillar inte att de blandar två stilar ;) men kan nog tycka att det är ganska coolt på andra även om det inte passar på mig
October 30, 2011

millie i london: dem har fått in dem i stock nu http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=3843953&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=331499&parent_categoryId=208492&pageSize=20
October 30, 2011

Sara Strand: Et lite tips: http://www.ebay.co.uk/itm/Women-Mid-Heel-Wedge-High-Top-Sneakers-Brown-US-5-5-8-/140596524043?pt=US_Women_s_Shoes&var=&hash=item66738fe912#ht_6214wt_1061 Ikke fullt like fine, but still ;) www.sarastrand.no
October 30, 2011

Jessica: Ah kopia på See by Chloés ss 2011 skor. Vi sålde dem på TINTIN Style i både svart och beige och dom tog slut väldigt snabbt.
October 30, 2011

www.jesli.se: Jag behöver helt klart ett par höstskor! Varje höst samma sak - vilka klarar Göteborgs väder?
October 30, 2011

Related reading

Style — 30 September, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.