Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


STELLA STELLA STELLA

Posted in Style
by Emma Elwin on 25 October, 2011

Jag ska går över eld och vatten för att hitta en liknade skjortklänning som den här från Stella McCartney resort kollektion. Kommer också hålla tummarna att den kommer finnas kvar när rean börja.  Tänk vad fint med bruna ben och sandaler… Nu ska vi fota en “Catwalk till vardag” hoppas jag inte snubblar på de […]

Jag ska går över eld och vatten för att hitta en liknade skjortklänning som den här från Stella McCartney resort kollektion. Kommer också hålla tummarna att den kommer finnas kvar när rean börja.  Tänk vad fint med bruna ben och sandaler… Nu ska vi fota en “Catwalk till vardag” hoppas jag inte snubblar på de ALLTID för långa byxorna igen.


2 Comments

Lydia: Jag tror att H&M kan få in något liknande snart från samarbetet med Versace.. Kanske..
October 26, 2011

www.jesli.se: Jag tänker Blue Hawaiiii :)
October 26, 2011

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.