Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PÅ BECKMANS

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 October, 2011

För några veckor sen ringde Pär Engsheden mig och frågade om jag skulle vara intressera av att vara med och se Beckmans samarbete med Nk. Så igår så spenderade jag eftermiddagen på Beckmans. Dels förr att få en förhandsvisning på deras kollektioner de har skapat för Nk. Men också för att ge feedback på deras […]

För några veckor sen ringde Pär Engsheden mig och frågade om jag skulle vara intressera av att vara med och se Beckmans samarbete med Nk. Så igår så spenderade jag eftermiddagen på Beckmans. Dels förr att få en förhandsvisning på deras kollektioner de har skapat för Nk. Men också för att ge feedback på deras kollektioner. Och vilka plagg de hade skapat, var helt lyrisk och kände mig full av kreativenergi när jag kom hem igår. Det kommer en hel artikel på Elle.se lite senare idag. För nu ska jag fota backstage när Lisa Lindqwister och Jimmy Backius gör editorial!


4 Comments

Emma Elwin: Den blev flyttad till måndag då de är fler läsare :)
October 23, 2011

Anna: Det har ju inte kommit upp någon artikel än?
October 22, 2011

Gaest: Fint, förutom skissen som de gjort där modellen till vänster ser ut att behöva dropp asap. Och ja, så brukar det se ut. Men varför? Om designers ska sluta att rita, anlita och visa upp svårt anorektiska modeller så kanske det måste börja i andra ändan; att köpare, bloggare och tidningar funderar på om det verkligen är sånt man vill visa.
October 21, 2011

Nina: Emma, jag har länge läst din blogg men aldrig kommenterat. Jag måste säga att du är fantastiskt duktig på det du gör och du lyckas ofta överraska med inlägg och outfits som man inte sett tidigare. Det är inte många i blogg-Sverige som håller samma kvalitet som du. Önskar dig en fin fredag!
October 21, 2011

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.