Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PÅ BECKMANS

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 October, 2011


4 Comments

Emma Elwin: Den blev flyttad till måndag då de är fler läsare :)
October 23, 2011

Anna: Det har ju inte kommit upp någon artikel än?
October 22, 2011

Gaest: Fint, förutom skissen som de gjort där modellen till vänster ser ut att behöva dropp asap. Och ja, så brukar det se ut. Men varför? Om designers ska sluta att rita, anlita och visa upp svårt anorektiska modeller så kanske det måste börja i andra ändan; att köpare, bloggare och tidningar funderar på om det verkligen är sånt man vill visa.
October 21, 2011

Nina: Emma, jag har länge läst din blogg men aldrig kommenterat. Jag måste säga att du är fantastiskt duktig på det du gör och du lyckas ofta överraska med inlägg och outfits som man inte sett tidigare. Det är inte många i blogg-Sverige som håller samma kvalitet som du. Önskar dig en fin fredag!
October 21, 2011

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."