Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FINALLY FRIDAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 October, 2011

Är helt tom i huvudet idag, räknade ut att jag nu jobbat 12 dagar i streck utan en helgdag. Så de kan ju förklara ens trötthet! Så här såg jag ut i när vi var på YSL showroom i Paris: Tröja, Wood wood. Skjorta, Rodebjer. Kjol, Acne. Väska, Carin Wester och skor Zara. – It’s […]

Är helt tom i huvudet idag, räknade ut att jag nu jobbat 12 dagar i streck utan en helgdag. Så de kan ju förklara ens trötthet! Så här såg jag ut i när vi var på YSL showroom i Paris: Tröja, Wood wood. Skjorta, Rodebjer. Kjol, Acne. Väska, Carin Wester och skor Zara.

It’s completely blank in my head today, figured out that I now worked 12 days in a row without a holiday. So that can explain it! This is a picture from YSL showroom in Paris: Sweater, Wood Wood. Shirt, Rodebjer. Skirt, Acne. Bag, Carin Wester and Zara shoes.


8 Comments

Joestemode: Snyggt snyggt! Har följt din blogg de senaste dagarna (lär fortsätta), du har stil ...
October 8, 2011

: Vad jobbar du med?
October 8, 2011

Linda: Hej Emma! Jag uppskattar din blogg och din personliga stil mycket! Måste dock bara påpeka (och jag känner mig lite tröttsam när jag gör det) att det känns extra viktigt att text är rättstavad i ett forum som detta, åtminstone rubrikerna... Hoppas du får möjlighet att vila upp dig snart! Allt gott!
October 8, 2011

Paula: Jag är bara på femte jobbdagen men har inte ledigt förrän nästa söndag, så det blir ju 13 dagar i sträck, det värsta är att jag har haft det så sedan i början av augusti och kommer ha det minst tills i slutet av året..
October 7, 2011

Marianne: Kjempefint :) Skjørtet er jo rått
October 7, 2011

Acebebis: Den fina felstavningen av friday säger allt. Känner igen mig, kram.
October 7, 2011

http://asahellman.spotlife.se: Picture Perfect!!
October 7, 2011

pedersen: Hey Emma! Thank you for an amzing blog! What do you think is gonna be your winter wardrobe this year? Cheers and nice weekend
October 7, 2011

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.