Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LOOKING OUT THE WINDOW

Posted in Life
by Emma Elwin on 22 September, 2011

Jag sitter och jobbar i mitt kök och njuter av den här fantastiska utsikten. Vad mycket en blomma kan göra för ens välbefinnande. För att inte tala om personen som gett mig den. Just blått står för stillhet och lugn, vilket är precis vad jag känner när jag tittar på den. Måste verkligen köpa en […]

Jag sitter och jobbar i mitt kök och njuter av den här fantastiska utsikten. Vad mycket en blomma kan göra för ens välbefinnande. För att inte tala om personen som gett mig den. Just blått står för stillhet och lugn, vilket är precis vad jag känner när jag tittar på den. Måste verkligen köpa en riktigt vas dock…

This is my view right now! Is it not amazing how must better you can feel just looking at a flower like this? Apparently blue stands for stillness and calm, which is perfect right now. Might have to buy a real vase though…


2 Comments

Gabriella: Vackert!
September 22, 2011

: Jag håller verkligen med dig. Vaknade upp på fel sida idag och begav mig till gymmet för att svettas bort ilskan. När jag kommer hem igen möts jag av en vacker bukett dahlior och världens finaste sambo. Länge leve kärleken! :) Kram
September 22, 2011

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!