Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


SOME OTHER TIME

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 September, 2011

Är fortfarande i något slags myshumör, vill nämligen bara ha på mig stora tröjor och varma jackor. Sparar klackarna till Londons modevecka tror jag! Idag hade jag en av mina favorittröjor från Zara, jeans från Topshop, Lukes jacka och Burberry stövlarna. – This is what I’v been wearing today! Sweather from Zara, jeans Topshop, Luke’s […]

Är fortfarande i något slags myshumör, vill nämligen bara ha på mig stora tröjor och varma jackor. Sparar klackarna till Londons modevecka tror jag! Idag hade jag en av mina favorittröjor från Zara, jeans från Topshop, Lukes jacka och Burberry stövlarna.

This is what I’v been wearing today! Sweather from Zara, jeans Topshop, Luke’s jacket and Burberry boots.


7 Comments

: Köptes för två veckor sen! Och de är 100 % ull!
September 8, 2011

WILMA: Sjukt snygg jacka!!! och jag gillar byxorna med :) Kolla gärna in min blogg http://l-influence.blogspot.com/
September 8, 2011

Lisa: Åh du är så underbar Emma!!
September 7, 2011

ak: Åh det är precis en sån blå jumper jag letar efter! Pls svara asap om du köpt den nyligen, och vad det är för material och pris.Måste han en sån NU! Tack i förhand och tack för en fantastiskt bra blogg!!!
September 7, 2011

Stina Koskijev: Hej igen Emma! Om min kommentar gjorde din kväll så gjorde ditt inlägg hela min dag. Du har hjärtat på helt rätt ställe du. Ville bara meddela att du fortfarande ligger överst på blogg-checkar-listan. Vill också säga att du är ganska jobbig ibland. Du inspirerar mig bara inte till att leta second hand i timmar (svettigt!) eller leta efter den perfekta ulljackan (omöjligt! Tips mottags gärna!) ... Nä nu måste jag dessutom hitta en pojkvän, som ska ha en sjukt snygg garderob som jag kan norpa ur. (ett nästintill omöjligt uppdrag). Kramar till dig! Ps jaha, så nu ska jag visst ha lockig lugg imorn med...
September 7, 2011

therese: herregud vad snyggt du hade gjort håret idag! mega! :)
September 7, 2011

Ediot: fantastiska bilder. gillar verkligen din frisyr. och jackan var inte fy skam hellre.. bra smak pöjken har.
September 7, 2011

Related reading

Style — 31 August, 2021

Make it last x Circulose Jacket

With deadstock Circulose® fabric and local production by Fugeetex, Make it last launches its first product– a timeless jacket reminding of the real luxury of fashion.

Style — 11 August, 2021

The 3 Hottest Brands at Copenhagen Fashion Week

These three brands are shortlisted for the Zalando Sustainability Award.

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.