Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


WOPS!

Posted in Style
by Emma Elwin on 22 August, 2011


9 Comments

Jennifer: Jag har också ett par i lack så jag vågade inte testa ugnen kom på en annan lösning! Tog hårfönen och värmde skorna, trampade i fötterna och gick tills de svalnade helt. De blev betydligt mer bekväma och med ett par siliconinlägg under tramdynan så skulle man nästan kunna säga att de är bekväma! (Nu ska vi ju inte överdriva, men det går helt klart bättre att stå ut..) Lycka till!
September 2, 2011

: JAAA! SÅ Jäkla snygga! Det är helt slut över allt nu!
August 23, 2011

: Vågar man de även om de är lack?
August 23, 2011

Kajsa: In i ungnen i 70 grader, 7 minuter. Sen gå med dem tills dem svalnar. Sitter som en smäck sen :D
August 23, 2011

Ida: Hej, apropå Louboutins... Jag har ett par som är för stora för mig (strl 38) som jag vill sälja. Men jag vill inte sälja dem på Tradera eller Blocket eftersom där finns så många fejk. Jag tänkte att du kanske vll hjälpa mig via din blogg eller har något tips på var man kan sälja dem, eller rentav köpa dem själv? Modellen är Privé, svart läder och öppen tå. Jag köpte dem på www.chiquis.com
August 23, 2011

: Get use to it Honey! Har haft mina i 3 år och de blir inte bekvämare hur mkt jag än använder dem... Ha en bra dag! Kram
August 23, 2011

Stina Koskijev: Okej. Hej Emma! Det är en grej kg tänkt att jag ska berätta för dig. Men får aldrig timmer ur som man brukar säga. Vi tar det från början. Jag började läsa modebloggar runt 2005. Har alltid varit modeintresserad så efter gymnasiet studerade jag på textilhögskolan i Borås o jobbar idag i butik i Karlstad. Jag har alltid varit en inspirationstörstande tjej, o det jag vill säga med detta är att modeinspiratipn inte bara är en fritidssyselsättning utan också något jag gör inom mitt jobb. Jag har samma lista med bloggar som jag om inte dagligen så åtminstone veckovis tittar in för detta. Samma lista på datorn som på mobilen. Stöter jag på en ny bra blogg så läggs den sist på listan. Eftersom du inte va en av dom första jag började läsa (bloggade du ens 2005?) så har du varit typ plats 8-10. Tills den här sommaren! Då jag inser att jag plötsligt för första gången på 6 år ändrat min dagliga "bloggspaning" till dig överst. Med den enkla anledningen att du för tillfället är rå bra! Älskar din frisyr (har själv lugg o du är anledningen till att jag kastade plattången o köpte saltvattenspray) o din eleganta, enkla, London chicka, festival look. Passar mig perfekt just nu. Ääälskar! Så, tack är vad jag menar med denna utdragna kommentar. Tack! Kram Stina Koskijev
August 22, 2011

SannaLinnea: Jag köpte dessa små genomskinliga fot dynor (eller sulor kanske det heter) till mina CL. Hjälper lite :)
August 22, 2011

Catta: På tal om att klicka hem... Råkade köpa de svarta fransbootsen från Isabel Marant... Ågren i stort, ska man verkligen behålla så snygga men ack så jävla dyra stövlar.?!
August 22, 2011

Related reading

Style — 16 April, 2021

Amason: ”We send files, emails and animals”

With the release of the first single from their upcoming album (and a virtual release party tonight), Swedish band Amason teams up with adidas and the new, more sustainable Stan Smith. The space of which the iconic shoe enters is one where the love of nature takes center stage. Make it last talks to the band about why they always end up with the animals.

Style — 26 March, 2021

Stan Smith, Forever

Always iconic. Now more sustainable. We’re proudly partnering up with adidas to show you the next generation of sustainable takes on the storied Stan Smith silhouette.

Style — 25 March, 2021

Make it last x Circulose® Jacket

Seven years into making Make it last, we’ve decided to launch our first product. This jacket is handmade in Laxå with fabric made with Circulose®. 


Style — 16 December, 2020

The Edit: In Times of Boredom

"Inspired by times of boredom and from the urge to create something fun and hope to inspire others."