Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


HAPPY BIRTHDAY KRISTIN!

Posted in Life
by Emma Elwin on 7 August, 2011

Kristin, Christoffer, Josephine & My! My & jag. Söta Emma. My love! Finaste Kristin fyller år idag, Grattis på dig hoppas din dag bli fantastisk! Igår var riktigt kul men oj vad trött jag var. Räknade ut att jag var vaken i 23 timmar i fredags och gick upp klockan 7 för att flyga tillbaka […]

Kristin, Christoffer, Josephine & My!

My & jag.

Söta Emma.

My love!

Finaste Kristin fyller år idag, Grattis på dig hoppas din dag bli fantastisk! Igår var riktigt kul men oj vad trött jag var. Räknade ut att jag var vaken i 23 timmar i fredags och gick upp klockan 7 för att flyga tillbaka till Stockholm. Nu ska jag övertala Luke att ha Shrek maraton här hemma. Bilderna från Köpenhamn kommer på måndag då jag börjar mitt nya jobb! Wop wop!


5 Comments

Clementine: What are the beauty products that you use for your hair ?! They look so soft and brilliant, I'm jealous !
August 7, 2011

Alexandra: Borde inte Kristin börja blogga?
August 7, 2011

Charlotta: Det här är säkert nåt du fått höra miljoner gånger, men du är helt galet lik Kate Huson!
August 7, 2011

Jenny Jensen: Åh jag bara måste få veta vad du använt för penna på sista bilden, så snygg sminkning! verkligen inspiration som jag behövde :)
August 7, 2011

www.alexandrastyle.se: Härliga bilder! www.alexandrastyle.se
August 7, 2011

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!