Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


TELL ME PLEASE

Posted in Life
by Emma Elwin on 26 May, 2011

Idag ska vi plåta en av mina favorit trender i höst! Tio ursnygga looks hänger i moderummet så u ska jag snart bege mig men först tänkte jag bara säga att den första juni händer de grejer! Inte nog med att jag har en biljett till London utan jag kommer även att flytta min blogg! […]

Idag ska vi plåta en av mina favorit trender i höst! Tio ursnygga looks hänger i moderummet så u ska jag snart bege mig men först tänkte jag bara säga att den första juni händer de grejer! Inte nog med att jag har en biljett till London utan jag kommer även att flytta min blogg! Vart har ni säkert redan listat ut och jag känner verkligen att det här en chans med massa möjligheter som jag måste hålla på lite längre men som nog kommer bli den roligaste utmaningen någonsin! Men jag skulle vilja be er om en tjänst, snälla en rad om vad ni vill se mer av modemässigt på nätet och här på bloggen!

Hoppas ni följer med!

Today we’ll shoot one of my favorite trends this fall! Ten gorgeous looks are in fashion room so I need to go in a minute but first I thought I would tell you what’s happening on June the 1th! Not only do I have a ticket to London but also Im moving my blog! I really feel that this a chance with a bunch of opportunities, that probably will be the most fun challenge ever! But I would like to ask you a favour, please tell me what you want to see more of in terms of fashion on the web and here on the blog!


2 Comments

emmae: Tack! :)
June 5, 2011

Poccis: Typ veckans köp e alltid trevligt och restaurang och recepttips både i stockholm och nu i London. Bilder som inpirer inför plåtningar och andra jobb. Eller som inpirerar din personliga stil. Bara mer av det du håller på med helt enkelt. kankse inte så mkt nytt, men bättre än ingenting. kram och tack för trevlig läsning. Du ser strålande ut alltid.
June 4, 2011

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!