Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


EXPRESSEN

Posted in Life
by Emma Elwin on 10 May, 2011

Hade helt glömt bort att det ringde en trevlig kille från Expressen för några veckor sen och frågade om hur jag tar mina bilder till bloggen. Idag ringde mamma och sa att mormor hade sett mig i tidningen! Nu ska jag krypa ner i sängen, har spenderat hela dagen i studion och är helt slut […]

Hade helt glömt bort att det ringde en trevlig kille från Expressen för några veckor sen och frågade om hur jag tar mina bilder till bloggen. Idag ringde mamma och sa att mormor hade sett mig i tidningen! Nu ska jag krypa ner i sängen, har spenderat hela dagen i studion och är helt slut i fötterna. Ska försöka lura till mig en fotmassage…

Grandma found me in the paper today in a article about how to take nice pictures for your blog!


2 Comments

emmae: Åhh nej tyvärrr... ska dubbel kolla!
June 18, 2011

Kristin: So whats the secret? Hittar inte artikeln - har du möjligen en link? xoxo
June 17, 2011

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!