Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PIZZA NIGHT

Posted in Life
by Emma Elwin on 27 April, 2011

Igår lagade kille den godaste och finaste pizza jag någonsin ätit! Idag ska vi rensa i moderummet och sen ska jag visa min nya klänning som jag köpte igår. Kan vara den perfekt sommarvärme klänningen! Måste också tack er för att fina kommentarer på mitt tidigare inlägg. Ni är helt enkelt bäst! We had pizza […]

Igår lagade kille den godaste och finaste pizza jag någonsin ätit! Idag ska vi rensa i moderummet och sen ska jag visa min nya klänning som jag köpte igår. Kan vara den perfekt sommarvärme klänningen! Måste också tack er för att fina kommentarer på mitt tidigare inlägg. Ni är helt enkelt bäst!

We had pizza last night that Luke made. Probably the best pizza I’v ever eaten with no exaggeration!


No Comments

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!