Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Ready for summer

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 January, 2017

Holiday dreaming, a glimmer of sun in the winter months

It might be cold and dark, but a ray of sunshine… We just booked our house for our summer holiday! One of my favourite places in the world, Biarritz in France. I can’t wait to be able to surf again and it feels so good to have something to look forward to these winter months. I’m also really excited about having croissants for breakfast and visiting neighbouring San Sebastian for delicious tapas. We’re going to drive instead of flying this time, which I’m really happy about but feel slightly nervous about having Dylan in the car for so long. If you have any good tips on how to keep a one year old happy in a car, please do share!


2 Comments

Emma Elwin: Om jag var du skulle jag hyra nu i början. Du sparar pengar och energi på att slippa släpa med dig en på flyget. Sen när du är mer varm i kläderna kan det vara värt att investera i en! Men vi brukar ofta hyra brädor när vi reser utanför Europa just för att det är mycket smidigare!
January 30, 2017

caroline: Vad härligt med Biarritz! Brukar ni ha med er egna brädor på era surfresor eller hyra på plats? Jag står i valet och kvalet att köpa en egen bräda (är fortfarande i nybörjarstadiet), men funderar lite på om det är värt det när man ändå i princip aldrig kan surfa på hemmaplan. Samtidigt borde det vara lättare att utvecklas på en bräda man är väl bekant med istället för att ha en ny bräda på varje surfresa? Any thoughts?
January 29, 2017

Related reading

Style — 24 October, 2017

Top 6 Flea Market Picks from The 2nd Edit

These are some of our favorite things from The 2nd Edit that you'll be able to buy on Sunday!

Style — 23 October, 2017

The 2nd Edit Makes Danish Style Available to All

Discover the leading Danish platform for pre-owned designer fashion.

Style — 20 October, 2017

Make it last’s Fashion Flea Market with The 2nd Edit – Save the Date!

It’s finally time for the fall edition of Make it last’s fashion flea. Get all info here.

Style — 20 October, 2017

Garment Care

Two favorite things for taking care of my clothes.