Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Ready for summer

Posted in Fashion
by Emma Elwin on 21 January, 2017

Holiday dreaming, a glimmer of sun in the winter months

It might be cold and dark, but a ray of sunshine… We just booked our house for our summer holiday! One of my favourite places in the world, Biarritz in France. I can’t wait to be able to surf again and it feels so good to have something to look forward to these winter months. I’m also really excited about having croissants for breakfast and visiting neighbouring San Sebastian for delicious tapas. We’re going to drive instead of flying this time, which I’m really happy about but feel slightly nervous about having Dylan in the car for so long. If you have any good tips on how to keep a one year old happy in a car, please do share!


2 Comments

Emma Elwin: Om jag var du skulle jag hyra nu i början. Du sparar pengar och energi på att slippa släpa med dig en på flyget. Sen när du är mer varm i kläderna kan det vara värt att investera i en! Men vi brukar ofta hyra brädor när vi reser utanför Europa just för att det är mycket smidigare!
January 30, 2017

caroline: Vad härligt med Biarritz! Brukar ni ha med er egna brädor på era surfresor eller hyra på plats? Jag står i valet och kvalet att köpa en egen bräda (är fortfarande i nybörjarstadiet), men funderar lite på om det är värt det när man ändå i princip aldrig kan surfa på hemmaplan. Samtidigt borde det vara lättare att utvecklas på en bräda man är väl bekant med istället för att ha en ny bräda på varje surfresa? Any thoughts?
January 29, 2017

Related reading

Fashion — 24 May, 2017

BRAND TO WATCH: LUNA DEL PINAL

LUNA DEL PINAL makes waves through ancient weaving.

Fashion — 19 May, 2017

10 Shopping Bags to Use Instead of Ordinary Plastic

Wondering how to cope in these new times of no plastic bags? Here are 10 suggestions!

Fashion — 19 May, 2017

Colorful Details

Do you think of Emma as a woman of all-neutral colors? Think again!

Fashion — 16 May, 2017

The Edits: All Dressed Up

Here's five sustainable looks we'd like to wear for early summer nights!