Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Ready for summer

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 January, 2017

Holiday dreaming, a glimmer of sun in the winter months

It might be cold and dark, but a ray of sunshine… We just booked our house for our summer holiday! One of my favourite places in the world, Biarritz in France. I can’t wait to be able to surf again and it feels so good to have something to look forward to these winter months. I’m also really excited about having croissants for breakfast and visiting neighbouring San Sebastian for delicious tapas. We’re going to drive instead of flying this time, which I’m really happy about but feel slightly nervous about having Dylan in the car for so long. If you have any good tips on how to keep a one year old happy in a car, please do share!


2 Comments

Emma Elwin: Om jag var du skulle jag hyra nu i början. Du sparar pengar och energi på att slippa släpa med dig en på flyget. Sen när du är mer varm i kläderna kan det vara värt att investera i en! Men vi brukar ofta hyra brädor när vi reser utanför Europa just för att det är mycket smidigare!
January 30, 2017

caroline: Vad härligt med Biarritz! Brukar ni ha med er egna brädor på era surfresor eller hyra på plats? Jag står i valet och kvalet att köpa en egen bräda (är fortfarande i nybörjarstadiet), men funderar lite på om det är värt det när man ändå i princip aldrig kan surfa på hemmaplan. Samtidigt borde det vara lättare att utvecklas på en bräda man är väl bekant med istället för att ha en ny bräda på varje surfresa? Any thoughts?
January 29, 2017

Related reading

Style — 19 January, 2018

Say Lou Lou Fronts Filippa K's Dreamy Spring Campaign

Filippa K teams up with the stunning twin duo Elektra and Miranda Kilbey for a photo series and short film shot on the shores of California.

Style — 17 January, 2018

Brand to Watch: BITE STUDIOS

Swedish/British fashion brand BITE STUDIOS believe that sustainability is the new luxury.

Style — 17 January, 2018

White Cords in Three Ways – Part Three

Here's the final post in Emma's one-garment-three-looks series!

Style — 15 January, 2018

Made to Order

Amend is one of Emma's favorite brands at the moment. They make hand crafted shoes in Marche, Italy.