Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Gnocchi and thyme

Posted in Food and wellness
by Emma Elwin on 11 November, 2016

One of Emma's favorite comfort foods.

These little carb-y nuggets was pretty much all I ate during my pregnancy, well that and eggplant dumplings. Not at the same time though, bien sur! The other day I was so happy to finally have found organic egg-free gnocchi in my local food market. My favourite treat, with a vegan twist. They really are the perfect easy lunch on a cold day like today, at the moment I’m really enjoying smothering them in olive oil, sea salt and fresh thyme for a herb-y kick.


1 Comment

Andrea: Hej Emma! Har följt dina bloggar i många år och måste säga att sedan du bytte till make it last så har den blivit superbra. Känns som en skön tillflykt att titta in här ibland för den lunkar på i en sån skön takt. Är inte vegan själv men i vår familj äter vi väldigt mycket vegetariskt och veganskt men även kött som är närproducerat. Att vi äter mkt veganskt har bara blivitbså för vi älskar grönsaker och reflekterar sällan över det utan det bara blir så. Min dotter älskar det med vilket gör att vi bara någon gång då och då behöver justera kosten specifikt till henne. Vid de tillfällen vi gjort det är då maten blivit helt veganskt eftersom hennes mage inte klarar enbart linser och soja ger vi inte till henne än. Är nu i väntans tider igen och hopps att du delar med dig av veganskt barnrecept om du kommer över sådana och har ambitionen att låta Dylan prova. Hade varit superkul iom att det är mkt att fundera på då deras magar inte är helt utvecklade alla gånger.
November 11, 2016

Related reading

Advertorials — 22 February, 2017

The silent blender

I found this recipe for millet porridge! It's very simple, healthy, and Dylan loves it!

Food and wellness — 26 October, 2016

The cure?

Can tea cure a cold? Emma is banking everything on it!

Food and wellness — 28 September, 2016

French press

You only need is water and coffee, no filter or coffee capsules needed.

Food and wellness — 22 September, 2016

Herb hero

Emma's new favorite super food has both anti-inflammatory and anti-depressants effects.