Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Preparing for a baby

Posted in Life
by Emma Elwin on 14 June, 2016

Emma Elwin invites you to her world – preparing for a baby with sustainability in mind! – in collaboration with Tradera.

The last few months I have made it my mission to find most of the things we need for the baby second hand. That’s why I was so happy to team up with our favorite site Tradera –where I have also bought almost all baby clothes–to share my best tips on how to plan for the baby with sustainability in mind. Buying second hand is, other that being more kind to nature, a great way to save money. See the first episode of our Tradera Baby videos here!

5_Tradera_baby kopiera

3 Comments

Ann-Sofie Bergort: Hej Emma. Tack för alltid lika inspirerande tips kring hållbara alternativ, grymma bilder och bra information. Vi har haft lite kontakt tidigare men aldrig fått till ett möte:-). Vet att du samarbetar med Tradera men vill gärna tipsa om mitt företag www.minimera.se som också säljer noga utvald second hand på nätet. Lanserade dam & herr för 1 månad sedan och det fylls på kontinuerligt. Men vi har mycket fint och bra till barn. Lycka till med din väntan och förväntan på det mest underbara. Barn! Trevlig sommar/Ann-Sofie
June 18, 2016

Emma: Jag har köpt Weledas ekologiska baby olja som ska vara superbra!
June 15, 2016

Jenny: Vad kul att få se dig "live" och höra dig prata :) Ser att du skrivit baby oil på din inköpslista.. Menar du då barnolja till rumpan? Ett tips är att använda mandelolja eller någon annan slags olja. Som funkar alldeles utmärkt istället för barnolja som finns i affären som innehåller mineralolja.
June 14, 2016

Related reading

Life — 14 August, 2019

Are You Ready to Take the Plastic Detox to the Next Level?

Storing food with ZERO plastic is not only possible, but easy. Here’s how.

Life — 12 August, 2019

Editor’s Pick: Sustainable Baby Inspiration

Hey mama! We've picked out 18 natural, toxic-free and organic essentials for you and your little one.

Life — 23 July, 2019

Private Wegner Collection Soon Up For Grabs

Robbing a bank for this one - check out this upcoming Wegner auction!