Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Current mood

Posted in Style
by Emma Elwin on 15 April, 2016

Emma Elwin is curious as to what you all think about the new design.

Have you had the chance to have a look on the new design on the site yet? I hope you like it as much as we do! Right now we are planning the content for the following weeks. If you have anything you would like us to write about, someone you would like to read a interview with, please let me know! Tomorrow I am really happy to be styling a new fashion edit for Make it last that you will be able to see here on the site in a few weeks.


3 Comments

Anna: Jag skulle gärna vilja läsa om "vanliga" människor som valt en hållbar livsstil. Det skulle också vara kul att läsa om friåkaren Matilda Rapaport, fotografen Anna Malmberg och yogin Josefine Bengtsson som driver Yogiakademin. Det vore jätteintressant att höra hur de tänker kring hållbarhetsfrågor. Jag skulle även uppskatta objektiva recensioner av ekovänliga skönhetsprodukter. Tack för en inspirerande blogg!
April 16, 2016

Jenny: Det verkar som att det enda sättet för att kunna kommentera är att trycka på rubriken till varje inlägg.. FInns ingenstans annars som det står att man ska trycka för att kommentera.. Tänker att vissa kanske inte tänker på det, och tror att det inte går att kommentera? Dessutom tycker jag att texten under varje inlägg är så svag och liten. Sitter vid en dator, så vet inte hur det ser ut på en mobil etc dock.. Men på en dator så ser texten så svag ut.. Som ifall en bläckpenna hade för lite bläck i sig så det blir så svagt :)
April 15, 2016

beatrice: Have you featured anything on the site about the label Noir? I'm a bit curious about that! :)
April 15, 2016

Related reading

Style — 22 August, 2017

Snapshots from the office

What the Make it last team is wearing right now.

Style — 22 August, 2017

A Camel Coat for Fall

Emma is browsing the second hand market for the perfect camel coat.

Style — 21 August, 2017

Don’t Miss Make it Last’s Pop-Up Flea Market Later this Week!

We'll set up shop at The Stockholm Act on Thursday 24th and Friday 25th – hope to see you there!

Style — 18 August, 2017

Timeless in Tôteme

See the first image of Emma's french wedding look!