Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


All day pyjamas

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 March, 2015

Kimono dress, Filippa K. Trousers, H&M conscious. Shoes, Puma.  The time is really flying here in South Africa. Yesterday we spent all day on the beach, saw wales, got a sunburn and had a really good time. Today is going to be pretty much the same but warmer temperaturs. For dinner last night i was wearing […]

IMG_2432

Kimono dress, Filippa K. Trousers, H&M conscious. Shoes, Puma. 

The time is really flying here in South Africa. Yesterday we spent all day on the beach, saw wales, got a sunburn and had a really good time. Today is going to be pretty much the same but warmer temperaturs. For dinner last night i was wearing this look.


4 Comments

Eleonor: Jag håller med Frida har tänkt att skriva det till dig flera gånger:) Du får mig att tänka efter,planera inte bara köpa. Tack Eleonor
March 4, 2015

emma: Jag blir så glad Frida att du känner så! :) Tack för att du tog dig tid att skriva till mig!
March 4, 2015

frida: ville bara berätta en sak. när jag kikar runt bland de vanliga modebloggarna så kan jag känna en negativ stress och en slags "köphets". det är så mkt som är fint och så mkt man vill ha. men varje gång när jag sen går in på din sida så känner jag ett lugn! då försvinner all köphets och jag påminns om att det är ju det enkla jag gillar. naturnära och "basiskt". och att hitta långvariga favoriter. så tack för det! :) // F
March 3, 2015

Therese: Emma! Bombardera gärna med SA-tips om du hinner - åker till Kapstaden på fredag och är nyfiken på alla guldkorn.
March 3, 2015

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.