Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


As always

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 January, 2015

Shirt, Rika. Jeans, Acne studio “pop”.  I thought I would be super inspired after a month away, but no. I just feel miserable and stressed about not coming up with great ideas ever other second. Thank god for my favorite jeans and shirt. They always makes me feel comfortable and well dressed.

IMG_4225 kopiera

Shirt, Rika. Jeans, Acne studio “pop”. 

I thought I would be super inspired after a month away, but no. I just feel miserable and stressed about not coming up with great ideas ever other second. Thank god for my favorite jeans and shirt. They always makes me feel comfortable and well dressed.


4 Comments

Katarina: Hej! Har en annan klädfråga, hoppas okej! Är det Rikas Viper Shirt som du har på dig på bilden? Undrar om vilken storlek du har i denna skjorta? Har suktat efter denna länge, men är osäker på vilken storlek som jag borde beställa... Vet du om den finns i någon butik i Stockholm, eller är det främst via nätet? TACK!
January 22, 2015

Teresa: Har samma funderingar! Brukar köra med mina Acne Pistols, men tycker det blir lite tråkigt att köra varje dag, samt att det inte är så bra för skorna om de ska hålla länge. Undrar vad du tycker om Acnes Malou, är de bra i kvalitéen? Varma nog för svensk vinter, håller de bra? Tack för en grym blogg i övrigt, blir alltid väldigt inspirerad!
January 22, 2015

emma: Jag kör på kängor eller ankelboots med lite 70 tals vibb. Typ så här: http://makeitlast.se/emmaelwin/2014/10/15/blue-jeans-4/ Hoppas det besvarade din fråga :)
January 21, 2015

Alex: Vad har du för skor till dina Acne POP nu på vintern? Jag älskar Acne POP nämligen, har flera färger, men jag tycker det är svårt att matcha dem med skor vintertid - när det är lite för kallt för pumps, ballerinas och sneakers. Tycker varken mina Acne Track eller Jensen funkar särskilt bra.
January 21, 2015

Related reading

Style — 12 September, 2019

By Malene Birger Made with Care – Here’s How We Wear It

Made With Care is By Malene Birger’s first fully sustainable capsule collection. Make it last's Emma Elwin shows you how to wear it.

Style — 10 September, 2019

BITE Studios Widens Reach via Net-a-Porter

As part of the Net-a-Porter mentorship program The Vanguard, Swedish-British BITE Studios is highlighted as "a small label with great potential in the luxury fashion sector".

Style — 9 September, 2019

KICKS Quest To Collect Cosmetic Waste Continues

KICKS quest to help minimise the environmental footprint of beauty products continues with plans to expand the popular cosmetic waste initiative. Make it last has the latest news.

Style — 2 September, 2019

3 Top Reads This Week

What's new in the field of sustainable fashion? We've got you covered.