Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


As always

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 January, 2015

Shirt, Rika. Jeans, Acne studio “pop”.  I thought I would be super inspired after a month away, but no. I just feel miserable and stressed about not coming up with great ideas ever other second. Thank god for my favorite jeans and shirt. They always makes me feel comfortable and well dressed.

IMG_4225 kopiera

Shirt, Rika. Jeans, Acne studio “pop”. 

I thought I would be super inspired after a month away, but no. I just feel miserable and stressed about not coming up with great ideas ever other second. Thank god for my favorite jeans and shirt. They always makes me feel comfortable and well dressed.


4 Comments

Katarina: Hej! Har en annan klädfråga, hoppas okej! Är det Rikas Viper Shirt som du har på dig på bilden? Undrar om vilken storlek du har i denna skjorta? Har suktat efter denna länge, men är osäker på vilken storlek som jag borde beställa... Vet du om den finns i någon butik i Stockholm, eller är det främst via nätet? TACK!
January 22, 2015

Teresa: Har samma funderingar! Brukar köra med mina Acne Pistols, men tycker det blir lite tråkigt att köra varje dag, samt att det inte är så bra för skorna om de ska hålla länge. Undrar vad du tycker om Acnes Malou, är de bra i kvalitéen? Varma nog för svensk vinter, håller de bra? Tack för en grym blogg i övrigt, blir alltid väldigt inspirerad!
January 22, 2015

emma: Jag kör på kängor eller ankelboots med lite 70 tals vibb. Typ så här: http://makeitlast.se/emmaelwin/2014/10/15/blue-jeans-4/ Hoppas det besvarade din fråga :)
January 21, 2015

Alex: Vad har du för skor till dina Acne POP nu på vintern? Jag älskar Acne POP nämligen, har flera färger, men jag tycker det är svårt att matcha dem med skor vintertid - när det är lite för kallt för pumps, ballerinas och sneakers. Tycker varken mina Acne Track eller Jensen funkar särskilt bra.
January 21, 2015

Related reading

Style — 17 February, 2020

What House of Dagmar Realized After Measuring Their Footprint for Three Years

For pre-fall 2020, House of Dagmar introduces a Good Choice-tag – a label that guarantees a garment’s green credentials.

Style — 13 February, 2020

Editor’s Pick: Be Your Own Valentine

It’s Valentine’s Day tomorrow! To celebrate, we’ve picked out some sweet, sexy, stylish (and sustainable) pieces to give to your no. 1 person — yourself.

Style — 12 February, 2020

Gemme Is the New Fashion Rental Service that Makes Us Believe In the Sharing Economy

We talk to Emelie Gustafsson Maistedt — the woman behind the new techy solution that lets you share your wardrobe, and make money off it.

Style — 10 February, 2020

Gant Talk with Make it last – See You on Friday!

Join our founders on Friday as they give a GANT Talk on Sustainable Fashion.