Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


Fantastic four

Posted in Style
by Emma Elwin on 2 October, 2014

Shirt made by organic cotton, Esprit. Bag made by recycled materials, Matt & Nat. Hat, H&M Conscious Denim. Sweater made of organic cotton, Nudie.

fantastic-four-

Shirt made by organic cotton, Esprit. Bag made by recycled materials, Matt & Nat. Hat, H&M Conscious Denim. Sweater made of organic cotton, Nudie.


2 Comments

Anna: Håller med föregående kommentar, jag skulle också gärna se att man kom direkt till just din blog via bloglovin. Förstår ju också att ni vill nå ut till fler genom att skriva på engelska, men jag tycker att den del av charmen går förlorad genom att byta språk. Shit vad tråkig jag låter nu, men det är liksom roligare att läsa på svenska, engelska blir vi ändå bombarderade av överallt annars. Lycka till!
October 2, 2014

Sandra: Hej Emma! Vad kul att följa med dig hit! Jag vet inte om någon annan kommenterat detta men det verkar inte som man kan följa bara din blogg på bloglovin', är det något som man kan fixa? Tack för ett superbra initiativ med denna sidan och lycka till med allt! Kram S
October 2, 2014

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.