Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


DAILY INSPIRATION

Posted in Style
by Emma Elwin on 25 September, 2014

Nu börjar jag nästa skämmas över hur dålig jag varit på uppdateringen de senaste två veckorna. Igår skyller jag på att det var min födelsedag, så jag tog lite ledigt från webben. Just nu går nästan all min tid åt att förbereda lanseringen av Make it last som det knapp är en vecka kvar till […]

styledevilstreetstyle_milan2-3

Nu börjar jag nästa skämmas över hur dålig jag varit på uppdateringen de senaste två veckorna. Igår skyller jag på att det var min födelsedag, så jag tog lite ledigt från webben. Just nu går nästan all min tid åt att förbereda lanseringen av Make it last som det knapp är en vecka kvar till nu. Vi är verkligen jättepeppade och hoppas att ni känner det samma för cirkulärt och hållbart modet!

Denna regniga morgon står den alltid lika stilsäkra Emmanuelle Alt för inspirationen. Hon är en av de personer idag som lyckas klä sig tidlöst med en härlig tvist.


2 Comments

jessica sofie: ooh älskar hennes skor!
September 25, 2014

Kathrine: I have just made a blog recommendation of your blog, on my blog, and would love i you would take a look :) love, kathrine blog: https://more-than-minimalism.squarespace.com bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12593045
September 25, 2014

Related reading

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.

Style — 7 August, 2019

Brand to Watch: RUS

Rarely (?!) has knitwear been this inspiring. Soon-to-launch brand RUS is taking the fall season must-have above and beyond.