Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


DAILY INSPIRATION

Posted in Style
by Emma Elwin on 25 September, 2014

Nu börjar jag nästa skämmas över hur dålig jag varit på uppdateringen de senaste två veckorna. Igår skyller jag på att det var min födelsedag, så jag tog lite ledigt från webben. Just nu går nästan all min tid åt att förbereda lanseringen av Make it last som det knapp är en vecka kvar till […]

styledevilstreetstyle_milan2-3

Nu börjar jag nästa skämmas över hur dålig jag varit på uppdateringen de senaste två veckorna. Igår skyller jag på att det var min födelsedag, så jag tog lite ledigt från webben. Just nu går nästan all min tid åt att förbereda lanseringen av Make it last som det knapp är en vecka kvar till nu. Vi är verkligen jättepeppade och hoppas att ni känner det samma för cirkulärt och hållbart modet!

Denna regniga morgon står den alltid lika stilsäkra Emmanuelle Alt för inspirationen. Hon är en av de personer idag som lyckas klä sig tidlöst med en härlig tvist.


2 Comments

jessica sofie: ooh älskar hennes skor!
September 25, 2014

Kathrine: I have just made a blog recommendation of your blog, on my blog, and would love i you would take a look :) love, kathrine blog: https://more-than-minimalism.squarespace.com bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12593045
September 25, 2014

Related reading

Style — 21 October, 2019

Spin The Afound Deal Wheel to Win Exclusive Designer Gems at the Fashion Flea on Saturday!

Don't miss the chance to win designer gems from Alaïa, Diptyque, Byredo, Jimmy Choo, APC and Stella McCartney.

Style — 19 October, 2019

Welcome to Make it last Fashion Flea

Once again we've gathered our favorite people and brands to cook up an amazing fashion flea!

Style — 14 October, 2019

Three Bags That Are Everything But Leather

As you probably know by now, we love bags in natural materials and beige hues. Here are our favorites right now.

Style — 10 October, 2019

Brand to Watch: Bethany Williams

Looking for a brand choosing people over product? Here it is.