Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


DAILY INSPIRATION

Posted in Style
by Emma Elwin on 25 September, 2014

Nu börjar jag nästa skämmas över hur dålig jag varit på uppdateringen de senaste två veckorna. Igår skyller jag på att det var min födelsedag, så jag tog lite ledigt från webben. Just nu går nästan all min tid åt att förbereda lanseringen av Make it last som det knapp är en vecka kvar till […]

styledevilstreetstyle_milan2-3

Nu börjar jag nästa skämmas över hur dålig jag varit på uppdateringen de senaste två veckorna. Igår skyller jag på att det var min födelsedag, så jag tog lite ledigt från webben. Just nu går nästan all min tid åt att förbereda lanseringen av Make it last som det knapp är en vecka kvar till nu. Vi är verkligen jättepeppade och hoppas att ni känner det samma för cirkulärt och hållbart modet!

Denna regniga morgon står den alltid lika stilsäkra Emmanuelle Alt för inspirationen. Hon är en av de personer idag som lyckas klä sig tidlöst med en härlig tvist.


2 Comments

jessica sofie: ooh älskar hennes skor!
September 25, 2014

Kathrine: I have just made a blog recommendation of your blog, on my blog, and would love i you would take a look :) love, kathrine blog: https://more-than-minimalism.squarespace.com bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12593045
September 25, 2014

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.