Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


D’OUEST

Posted in Life
by Emma Elwin on 22 September, 2014

  Igår så satt jag och tittade på ett program som heter tidsjakten på Svt. Samtidigt som jag satt och tittade, jobbade jag på datorn, betalade fakturor och fipplade med telefonen . Det kändes lite ironiskt att sitta och helt glasklart se hur familjen i programmet skulle lösa sin tidsbrist. Medans jag själv inte har […]

 

1-CATHERINE_MCNEIL_VOGUE_PARIS_FEVRIER_2012_CLAUDIA_KNOEPFEL_STEFAN_INDLEKOFER-134

Igår så satt jag och tittade på ett program som heter tidsjakten på Svt. Samtidigt som jag satt och tittade, jobbade jag på datorn, betalade fakturor och fipplade med telefonen . Det kändes lite ironiskt att sitta och helt glasklart se hur familjen i programmet skulle lösa sin tidsbrist. Medans jag själv inte har en aning om hur jag ska hantera min. Det ska bli en av höstens mål. Stressa mindre och bli mer tidseffektiv.


2 Comments

Annette: Läs 4 timmars arbetsvecka! Många bra konkreta tips som gjort att jag blivit mer produktiv (och där jag också lärde mig skillnaden på effektiv och produktiv). Köp den! :)
September 22, 2014

jessica sofie: Stressa mindre = viktigt! <3
September 22, 2014

Related reading

Life — 4 September, 2019

Reused Remade Turns Old Bed Linen Into High End Shopping Bags

Reused Remade co-founder Josephine Alhanko gives us the details on the company’s sustainable business idea.

Life — 26 August, 2019

Editor’s Pick: Digital Detox Solution

Too much screen time? We hear you! Why not change it up with some cool and conscious books and magazines.

Life — 22 August, 2019

Editor's Pick: Agape by Louise Enhörning

We're absolutely in love with Agape – the latest publication by Swedish artist and photographer Louise Enhörning.

Life — 14 August, 2019

Are You Ready to Take the Plastic Detox to the Next Level?

Storing food with ZERO plastic is not only possible, but easy. Here’s how.