Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FAVORIT I REPRIS

Posted in Style
by Emma Elwin on 18 September, 2014

Kostym, Filippa K. Skor, Adidas.  Tusen tack för er input. Jag blir verkligen så full av glädje och energi när jag läser era kommentarer! Ska ta med mig allt ni har skrivit till Make it last. Ska bli så kul att dela nya sajten med er snart! Just nu är jag lite inne i en orkar-inte-vara-kreativ-när-jag-klär-mig period. […]

IMG_1961 kopiera (kopia)

Kostym, Filippa K. Skor, Adidas. 

Tusen tack för er input. Jag blir verkligen så full av glädje och energi när jag läser era kommentarer! Ska ta med mig allt ni har skrivit till Make it last. Ska bli så kul att dela nya sajten med er snart!

Just nu är jag lite inne i en orkar-inte-vara-kreativ-när-jag-klär-mig period. Då är det skönt att falla tillbaka på tidlösa kläd kombination. Favoriten just nu är denna kostym från Filippa K.


4 Comments

Therese: http://www.filippa-k.com/en/fringe-crepe-slacks Är nästan helt säker på att de är dom.
September 22, 2014

Petronella: vad heter modellen på dina sneakers? så fina
September 21, 2014

Anna: Vad heter modellen på byxorna? :)
September 19, 2014

In My Dreams: Love this outfit so much!! www.inmydreams.ca/
September 19, 2014

Related reading

Style — 9 December, 2019

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.