Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


HERMÈS AW14

Posted in Life
by Emma Elwin on 8 September, 2014

  God måndag på er! Sitter och dricker Clubmate och försöker få 100 saker gjorda på samma gång. Det går sådär om jag ska vara ärlig. Men! Nu är det inte långt kvar tills vi får visa er vår nya sajt. Har ni något ni skulle vilja läsa om eller se i modeväg skriv det gärna […]

hermes

 

God måndag på er! Sitter och dricker Clubmate och försöker få 100 saker gjorda på samma gång. Det går sådär om jag ska vara ärlig. Men! Nu är det inte långt kvar tills vi får visa er vår nya sajt. Har ni något ni skulle vilja läsa om eller se i modeväg skriv det gärna i kommentarsfältet!


4 Comments

Paulina: Jättekul och efterlängtat initiativ! Håller med om föregående förslag men ytterligare en grej som hade varit bra, är att visa på ett plaggs olika stylingmöjligheter. På så sätt kan man visa att man kan göra mycket av ett plagg och komma bort ifrån onödig konsumtion.
September 8, 2014

Lan: Tycker det är en bra mix som det är nu, dvs. inspo bilder av allt från visningar till vad du själv bär, samt butikstips. Vore kanske kul med lite mer av mixade outfits, typ vintage blandat med butikskläder, för inspiration till ett större miljötänk. Vad jag INTE suktar efter dock är typ "i min väska" reportage, Zzå himla tråkigt och enligt mig "utfyllnadsposter"som ingen eg.vill läsa om. Lycka till med nya sajten nu!
September 8, 2014

jessica sofie: Vad spännande att vi snart får se vad det är du pysslat med! :) Har börjat intressera mig för hållbart mode på senaste så det ska bli kul med lite tips. Håller med Moa som också kommenterat att det vore intressant att veta mer om miljövänliga märken och eventuella DIY-tips! Kram
September 8, 2014

Moa: Hej Emma, Jättekul initiativ med mer hållbart mode. Jag skulle gärna se ännu mer budget tips på hållbart mode. Det kan både röra sig om att sy om kläderna eller tips på andra miljövänliga aktörer än större modehus. Är också ett fan av DIY så allt sådant är också roligt att inspireras av!
September 8, 2014

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!