Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PASS IT ON part 1

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 August, 2014

Jag säljer min älskade axelremsväska från Burberry i lack. Den är i olika nyanser av grönt och har ett avtagbart axelband. Den är i nyskick och kommer med en dustbag. Jag fullkomligt älskar den i teorin men använder den inte tillräckligt mycket för att inte resonera mig fram till att den borde hitta ett annat […]

Jag säljer min älskade axelremsväska från Burberry i lack. Den är i olika nyanser av grönt och har ett avtagbart axelband. Den är i nyskick och kommer med en dustbag. Jag fullkomligt älskar den i teorin men använder den inte tillräckligt mycket för att inte resonera mig fram till att den borde hitta ett annat hem, där den används mer. Jag bygger vidare på en basgarderob, med nyckelplagg som håller flera år. Jag vill undvika att köpa för mycket nya grejer, vilket slösar på jordens resurser som minst sagt är begränsade. Och om ni vill läsa mer om Earth Overshoot Day så kan ni läsa mer här. Köp min väska istället för en ny!

Update: Såld!


1 Comment

Matilda: Åh, har den blivit såld än?
August 22, 2014

Related reading

Style — 14 October, 2019

Three Bags That Are Everything But Leather

As you probably know by now, we love bags in natural materials and beige hues. Here are our favorites right now.

Style — 10 October, 2019

Brand to Watch: Bethany Williams

Looking for a brand choosing people over product? Here it is.

Style — 30 September, 2019

Pop Up Boutique Flea Market at Viu Eyewear Flagship Store on Saturday

Come hang out with us on Saturday - and perhaps find your perfect pre-owned fashion essential!

Style — 20 September, 2019

Emma Reveals: This Is How to Create Your Smart Wardrobe

For the past years, our co-founder Emma Elwin put a lot of effort into trying to perfect her wardrobe. She wants it timeless, anxiety-free and made to last.