Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PASS IT ON part 1

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 August, 2014

Jag säljer min älskade axelremsväska från Burberry i lack. Den är i olika nyanser av grönt och har ett avtagbart axelband. Den är i nyskick och kommer med en dustbag. Jag fullkomligt älskar den i teorin men använder den inte tillräckligt mycket för att inte resonera mig fram till att den borde hitta ett annat […]

Jag säljer min älskade axelremsväska från Burberry i lack. Den är i olika nyanser av grönt och har ett avtagbart axelband. Den är i nyskick och kommer med en dustbag. Jag fullkomligt älskar den i teorin men använder den inte tillräckligt mycket för att inte resonera mig fram till att den borde hitta ett annat hem, där den används mer. Jag bygger vidare på en basgarderob, med nyckelplagg som håller flera år. Jag vill undvika att köpa för mycket nya grejer, vilket slösar på jordens resurser som minst sagt är begränsade. Och om ni vill läsa mer om Earth Overshoot Day så kan ni läsa mer här. Köp min väska istället för en ny!

Update: Såld!


1 Comment

Matilda: Åh, har den blivit såld än?
August 22, 2014

Related reading

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.

Style — 7 August, 2019

Brand to Watch: RUS

Rarely (?!) has knitwear been this inspiring. Soon-to-launch brand RUS is taking the fall season must-have above and beyond.