Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PASS IT ON part 1

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 August, 2014

Jag säljer min älskade axelremsväska från Burberry i lack. Den är i olika nyanser av grönt och har ett avtagbart axelband. Den är i nyskick och kommer med en dustbag. Jag fullkomligt älskar den i teorin men använder den inte tillräckligt mycket för att inte resonera mig fram till att den borde hitta ett annat […]

Jag säljer min älskade axelremsväska från Burberry i lack. Den är i olika nyanser av grönt och har ett avtagbart axelband. Den är i nyskick och kommer med en dustbag. Jag fullkomligt älskar den i teorin men använder den inte tillräckligt mycket för att inte resonera mig fram till att den borde hitta ett annat hem, där den används mer. Jag bygger vidare på en basgarderob, med nyckelplagg som håller flera år. Jag vill undvika att köpa för mycket nya grejer, vilket slösar på jordens resurser som minst sagt är begränsade. Och om ni vill läsa mer om Earth Overshoot Day så kan ni läsa mer här. Köp min väska istället för en ny!

Update: Såld!


1 Comment

Matilda: Åh, har den blivit såld än?
August 22, 2014

Related reading

Style — 21 May, 2019

Nhu Duong Made a Collection Out of Upcycled Workwear

Have you heard about Swedish designer Nhu Duong's latest project?

Style — 20 May, 2019

Yes, She Is Selling Those Louis Vuitton Jeans!

We're getting ready for the Make it last Flea Market on Saturday, drooling over things that will be on sale.

Style — 20 May, 2019

See You Saturday For the Make it last Fashion Flea x The Naia Initiative

It's time for the tenth edition of the Make it last Fashion Flea, and it'll be a big one.

Style — 16 May, 2019

Vacation Ready with Esprit

Emma tries on her favorite garments from Esprit for the summer - and yes, of course they are sustainable!