Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


TUNIC

Posted in Style
by Emma Elwin on 5 August, 2014

Jag måste säga att det känns så kul att vara tillbaka på jobbet. Lisa och jag har börjat jobba med vårt nya projekt som kommer lanseras senare i höst OCH vi har ett nytt kontor. Vi som kommer sitta här är Lisa, Columbine och Nike! Idag ska vi lägga en planering för hösten och hämta […]

IMG_0893 kopiera

Jag måste säga att det känns så kul att vara tillbaka på jobbet. Lisa och jag har börjat jobba med vårt nya projekt som kommer lanseras senare i höst OCH vi har ett nytt kontor. Vi som kommer sitta här är Lisa, Columbine och Nike!

IMG_0883 kopiera

Idag ska vi lägga en planering för hösten och hämta en soffa jag hittade på auktion igår som ska få stå här på kontoret till jag fått flytta in i nya lägenheten. Ska lägga upp en bild på den snart.

Emma-elwinNär det kommer till kläder så lever jag på semesterkänsla lite till. Kommer förmodligen ha sandaler på mig ända in i september…Emma_elwin

Tunika, Hunky Dory. Väska, Palma. Sandaler, Nilson Shoes.


4 Comments

Emma Elwin: Xsamll!
August 11, 2014

Rodeo: Emma, Vad har du for storlek på linnet? Väldigt tacksam för svar!
August 7, 2014

C: Ingen som har denna tunika att sälja?
August 7, 2014

jenaly: you are so gorgeous!! www.inmydreams.ca/
August 7, 2014

Related reading

Style — 12 September, 2019

By Malene Birger Made with Care – Here’s How We Wear It

Made With Care is By Malene Birger’s first fully sustainable capsule collection. Make it last's Emma Elwin shows you how to wear it.

Style — 10 September, 2019

BITE Studios Widens Reach via Net-a-Porter

As part of the Net-a-Porter mentorship program The Vanguard, Swedish-British BITE Studios is highlighted as "a small label with great potential in the luxury fashion sector".

Style — 9 September, 2019

KICKS Quest To Collect Cosmetic Waste Continues

KICKS quest to help minimise the environmental footprint of beauty products continues with plans to expand the popular cosmetic waste initiative. Make it last has the latest news.

Style — 2 September, 2019

3 Top Reads This Week

What's new in the field of sustainable fashion? We've got you covered.