Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NANO WHITE

Posted in Life
by Emma Elwin on 28 July, 2014

Lägenhets inspirationen fortsätter. Vilken vit föredrar ni? Tror jag ska låta golvet gå åt de antikgråa hållet.

IMG_0360 kopiera

Lägenhets inspirationen fortsätter. Vilken vit föredrar ni? Tror jag ska låta golvet gå åt de antikgråa hållet.


5 Comments

Fru K: Näst sista, den innan Nano. Vi har en liknande i vårt sovrum och med kritvitt tak. Vi hade samma kombo i gamla lägenheten och jag älskar det. Blir lugnt och harmoniskt men ändå en lite rå känsla. Vår färg heter råvit by the way...
July 29, 2014

Anita BJ: Jag provade sex olika vita nyanser med provmålningar direkt på väggen när jag skulle renovera min lägenhet för några år sen. Nordsjövit visade sig vara den vit som var den perfekta, något jag önskar nån kunde tipsat mig om när jag slet mitt hår i frustration över alla "fel" vita :-)
July 29, 2014

Erika: Näst sista!! Mer åt det gråa hållet, blir en råare känsla. Perfekt om golvfärgen går mer åt grått! En mycket bra inredningsblogg är simplicity på sköna hem, hon är utbildad och utbildar andra inom området! Superduktig tjej. Lycka till!
July 28, 2014

Ninna Kiel Nielsen: I min tidligere lejlighed fik et rådet at male taket en lysere hvid end væggene. Først tænkte jeg ikke, at det ville have nogen effekt. Men det havde det! Det blev så meget mere 'rumligt' - højt til taket. Der er hvid vægfarve, der brukede at hedde kärnmjölk. Den er helt fantastisk. God fornøjelse.
July 28, 2014

Ella: av dom vita färgerna älskar jag den näst längst till vänster; som en dov gräsgul!
July 28, 2014

Related reading

Life — 14 August, 2019

Are You Ready to Take the Plastic Detox to the Next Level?

Storing food with ZERO plastic is not only possible, but easy. Here’s how.

Life — 12 August, 2019

Editor’s Pick: Sustainable Baby Inspiration

Hey mama! We've picked out 18 natural, toxic-free and organic essentials for you and your little one.

Life — 23 July, 2019

Private Wegner Collection Soon Up For Grabs

Robbing a bank for this one - check out this upcoming Wegner auction!

Life — 18 June, 2019

No Plastic Straws All Summer. Are You Up for the Challenge?

Let's save the environment – one plastic straw at the time. Here's how to stay off the single-use stuff this summer (and beyond).