Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE WEEK LIST

Posted in Style
by Emma Elwin on 1 June, 2014

Här kommer veckans favoriter. Temat har veckanslåt satt vilket är solsken! Låt: Sunshine – Teddybears Stockholm Accessoar: Stella McCartneys penhalsband Plagg: Weekday kommer på Way out West sälja all officiell merchendise samt erbjuda möjligheten att screentrycka plagg. Weekday strävar efter att göra skillnad genom sin medverkan, därför används material som, 100% ekologisk bomull, återvunnen polyester och […]

weeklist
Här kommer veckans favoriter. Temat har veckanslåt satt vilket är solsken!

Låt: Sunshine – Teddybears Stockholm

Accessoar: Stella McCartneys penhalsband

Plagg: Weekday kommer på Way out West sälja all officiell merchendise samt erbjuda möjligheten att screentrycka plagg. Weekday strävar efter att göra skillnad genom sin medverkan, därför används material som, 100% ekologisk bomull, återvunnen polyester och miljövänlig färg som är helt fri från PVC, phthalates och formaldehyde. Tummarna upp för en miljövänlig festival! 

Doft: Olio Lusso är en enkel och sensuell doft som är en kombination av jasmin och neroli.

Skor: Hur coola?! Ni hittar de hos Chloé. 

Skönhetsmåste: Skydda håret från UV-stårlningen på bästa sätt.


No Comments

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.