Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


HAPPY FRIDAY!

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 May, 2014

IMG_8175 kopiera (kopia)


THE WHITE DRESS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Miniklänning, Weekday. Knälång klänning, Elizabeth & James. Långklänning, Theory.  Inför midsommar och student så tänkte jag tipsa om lite vita klänningar! Älskar den mellan långa med fållade siden kant på sina volanger.

white-

Miniklänning, Weekday. Knälång klänning, Elizabeth & James. Långklänning, Theory. 

Inför midsommar och student så tänkte jag tipsa om lite vita klänningar! Älskar den mellan långa med fållade siden kant på sina volanger.


Här kommer fem trender som jag i sommar kommer applicera på min garderob. Jumpsuiten: Det här är ett plagg som jag älskar! I mina ögon är det ett tio gånger bättre plagg än klänningen. Man kan hoppa runt, klä upp med klackar och klä ner med sneakers. Trekvartsbyxan: Byxan har krypigt längre upp på benet […]

skiss-elwin-emma

Här kommer fem trender som jag i sommar kommer applicera på min garderob.

Jumpsuiten: Det här är ett plagg som jag älskar! I mina ögon är det ett tio gånger bättre plagg än klänningen. Man kan hoppa runt, klä upp med klackar och klä ner med sneakers.

Trekvartsbyxan: Byxan har krypigt längre upp på benet och har den här säsongen stannat på en trekvartslängd. För mig som är lite kortare tycker jag det är fint att visa lite ankel för att ge en nättare siluett när man har en vidare byxa.

Draperat: Det finns nog inget finare på stranden än en draperad klänning. Om jag lyckas hitta en i khaki/militärgrön ska jag matcha den med sandaler.

Enaxlat: Jag har verkligen en svaghet för plagg som framhäver axlar och rygg. Jag tycker det är ett enkelt sätt att på ett sofistikerat sätt visa hud varma sommarnätter.

STORA stickade tröjor: Om det finns ett plagg som jag inte kan få nog av är det stora, mysiga stickade tröjor. I sommar matchar jag den med shorts och birkenstock sandaler på landet.

 

 


Recommended reading

Style — 18 August, 2017

Learn How To Extend the Lifetime of Your Wardrobe

During The Stockholm Act festival, Electrolux, Houdini and Make it last invite you to a Care & Repair event and Fashion Flea Market.

Life — 17 August, 2017

Pixie Turner: "I think food should make you happy as well as healthy"

We’ve asked some of our favorite foodies to answer 10 questions about green, clean and healthy eating!

Style — 16 August, 2017

BRAND TO WATCH: sat-su-ma

Informed by plant biology, sat-su-ma brings a new dimension to “florals for spring”.

Beauty — 11 August, 2017

9 Natural and Toxin-Free Deodorants Rumored to be Ace

Have you made the deo-switch yet? Skip toxic aluminums and go natural!


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 29 May, 2014

Väska, 5 590 kr, Celiné.  För den som letar efter en tidlös Celiné väska finns denna nu att köpa för halva priset!

celine

Väska, 5 590 kr, Celiné. 

För den som letar efter en tidlös Celiné väska finns denna nu att köpa för halva priset!


FIX IT

Posted in Life
by Emma Elwin on 28 May, 2014

Måste bara dela en kommentar som Hanna skrev på det här inlägget:  Bra dokumentär! Man visste dock att detta var ett problem för längesen och att det ligger stort ansvar hos oss som konsumenter att efterfråga mer hållbart och miljövänligt framställande av mode. Bra att bli påmind dock gång på gång då man inte verkar […]

elwin

Måste bara dela en kommentar som Hanna skrev på det här inlägget: 

Bra dokumentär! Man visste dock att detta var ett problem för längesen och att det ligger stort ansvar hos oss som konsumenter att efterfråga mer hållbart och miljövänligt framställande av mode. Bra att bli påmind dock gång på gång då man inte verkar ta allt detta på allvar (inkl. jag som har skygglappar på). Tid eller snarare bristen av tid spelar nog en viktig roll. Tid och ork att laga sitt plagg när det är “billigare” att köpa nytt än att orka sätta sig och knåpa ihop sitt plagg eller betala “dyr” skräddar-hjälp. Det måste bli ännu trendigare att laga och ha unika plagg än att hela tiden ha “det senaste-modet” eller att alla blir mer villiga att betala mycket mer för ett plagg som är framställt på miljövänligt sätt.

Ni som bloggar har ju en bra öppning att nå era läsare och lägga upp mer info angående dessa saker. Ni påverkar mer än ni tror!


SURF

Posted in Life
by Emma Elwin on

Emma have booked her vacation for the summer.

surf-vacation

Solglasögon, Anna-Karin Karlsson. Tröja, J crew.  Bikinitrosa, Weekday. Armband, People tree. Tofflor, Adidas. 

Nu har jag bokat en veckas semester för sommaren! Kan ni gissa vart jag ska åka? Låt mig också presentera min nya surfbräda “Sweé Pea” från bing.


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on

Sandaler, Deichmann.  

IMG_9042 kopiera

Sandaler, Deichmann.

 


FRINGE DRESS

Posted in Style
by Emma Elwin on 27 May, 2014

Klänning, Denim & Supply. Jag provade den här långklänningen i förra veckan på Denim & Supplys butiksinvigning i Täby centrum. Men det blev tyvärr inget köp. Istället föll jag i vanlig ordning pladask för en vitbomulls skjorta och en supergosig sweatshirt.

_MG_5078 kopiera

Klänning, Denim & Supply.

Jag provade den här långklänningen i förra veckan på Denim & Supplys butiksinvigning i Täby centrum. Men det blev tyvärr inget köp. Istället föll jag i vanlig ordning pladask för en vitbomulls skjorta och en supergosig sweatshirt.


Jag är så glad över hur mycket snygga sneakers man man hitta i butikerna nu för tiden. Mina absoluta favoriter är de i mesh från Stella McCartney. Skulle ni vara sugna på att shoppa skorna kan ni bara klicka på bilden!

Jag är så glad över hur mycket snygga sneakers man man hitta i butikerna nu för tiden. Mina absoluta favoriter är de i mesh från Stella McCartney. Skulle ni vara sugna på att shoppa skorna kan ni bara klicka på bilden!


WARM COTTON

Posted in Style
by Emma Elwin on 26 May, 2014

Skjorta, Filippa K. Shorts, av klippta gamla jeans från Zara. Sandaler, H&M.   Solglasögon, Rayban. Väska, Givenchy.  foto EMMA SVENSSON  

_Y8B8121 kopiera

Skjorta, Filippa K. Shorts, av klippta gamla jeans från Zara. Sandaler, H&M.

 _Y8B8182 kopiera

Solglasögon, Rayban. Väska, Givenchy. 

_Y8B8169 kopiera

foto EMMA SVENSSON

 


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on

Tröja i organiskbomull, Filippa K. Vet inte varför jag alltid fastnar för samma plagg om och om igen. Just den här är jag helt inne på ljusblått! Extra plus till Filippa K för att den är gjord av ekologiskbomull.
Tröja i organiskbomull, Filippa K.
Vet inte varför jag alltid fastnar för samma plagg om och om igen. Just den här är jag helt inne på ljusblått! Extra plus till Filippa K för att den är gjord av ekologiskbomull.

GRANMA

Posted in Life
by Emma Elwin on

Hittade den här bilden på farmor som min faster la upp igår. Hon var konstnär och flyttade till Stockholm från Schweiz för att studera. Hon var konstnärsådran i familjen Elwin. Det känns nästan lite konstigt hur man kan sakna någon så mycket som man bara träffat som bebis. När jag ser den här bilden så […]

20140526-082108.jpg
Hittade den här bilden på farmor som min faster la upp igår. Hon var konstnär och flyttade till Stockholm från Schweiz för att studera. Hon var konstnärsådran i familjen Elwin. Det känns nästan lite konstigt hur man kan sakna någon så mycket som man bara träffat som bebis. När jag ser den här bilden så ser jag verkligen den värme som alla säger att hon hade. Hon var verkligen en vacker person på alla sätt.


AT SEA

Posted in Style
by Emma Elwin on 24 May, 2014

Nu har kampanjen jag stylade i Kapstaden släppts. Längtar tillbaka så mycket när jag ser de här bilderna!

20140524-105927.jpg
Nu har kampanjen jag stylade i Kapstaden släppts. Längtar tillbaka så mycket när jag ser de här bilderna!


THE ONE SHOULDER

Posted in Style
by Emma Elwin on 23 May, 2014

Den här helgen har jag en middag inbokad och en femtioårsfest imorgon. Är väldigt sugen på att plocka fram min enaxlade klänning som ligger någonstans upp på vinden… Här tipsar jag om 18 st klänningar och toppar i samma stil.

McCartney S14 097 kopiera

Den här helgen har jag en middag inbokad och en femtioårsfest imorgon. Är väldigt sugen på att plocka fram min enaxlade klänning som ligger någonstans upp på vinden… Här tipsar jag om 18 st klänningar och toppar i samma stil.


LBD

Posted in Style
by Emma Elwin on

Klänning, Acne Studios. Sandaler, K Jacques. Fick låna en klänning till gårdagens premiär av svenskmode utställningen från Acne. Måste köpa den när den kommer i butik nu i Juni. Den perfekta lilla svart verkligen!

IMG_9002 kopiera

Klänning, Acne Studios. Sandaler, K Jacques.

IMG_9008 kopiera

Fick låna en klänning till gårdagens premiär av svenskmode utställningen från Acne. Måste köpa den när den kommer i butik nu i Juni. Den perfekta lilla svart verkligen!


SVENSKT MODE

Posted in Style
by Emma Elwin on

Igår var jag och Elin på Svensktmode utställningen på Sven-Harrys. Min favoritdel var Liselotte Watkins fantastiska illustrationer.   Dessa skisser fastnade jag också för. Förutom fina illustrationer, så finns de massa fina kläder att titta på! 

IMG_9016 kopiera

Igår var jag och Elin på Svensktmode utställningen på Sven-Harrys. Min favoritdel var Liselotte Watkins fantastiska illustrationer.  

IMG_9010 kopiera

Dessa skisser fastnade jag också för. Förutom fina illustrationer, så finns de massa fina kläder att titta på! 

IMG_9014 kopiera


PARTY BAG

Posted in Style
by Emma Elwin on 22 May, 2014

Ikväll ska jag på utställningen av Svenskt mode på Sven-Harrys. Har hittat den perfekta lilla svarta klänningen som jag ska matcha med ett par slingbacks med tax-klack. Som ni hör är det kanske inte den mest spännande looken. Så nu går jag och önskar att jag hade en skoj-väska som denna från Stella McCartney som […]

IMG_8269-kopiera

Ikväll ska jag på utställningen av Svenskt mode på Sven-Harrys. Har hittat den perfekta lilla svarta klänningen som jag ska matcha med ett par slingbacks med tax-klack. Som ni hör är det kanske inte den mest spännande looken. Så nu går jag och önskar att jag hade en skoj-väska som denna från Stella McCartney som kunde skoja till looken lite.

 


WHITE LILACS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Skjorta & kjol, Filippa K. Skor, Vans. Solglasögon, Ray-ban.   
Skjorta & kjol, Filippa K. Skor, Vans. Solglasögon, Ray-ban. 

IMG_8982 kopiera

 


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 May, 2014

Espadriller, Soludos.  Just nu när värmen slog till längtar jag efter dagen jag hittar de perfekta espadrillerna!

Espadriller, Soludos. 

Just nu när värmen slog till längtar jag efter dagen jag hittar de perfekta espadrillerna!


THE NEXT BLACK

Posted in Life
by Emma Elwin on

Mellan 2000 och 2010 ökade konsumtionen av textilier i världen med 47 % (jag är absolut ansvarig). I England, bär en kvinna i genomsnitt sina plagg fyra gånger innan plagget glöms på botten av garderoben eller man bli av med det. I tisdagskväll presenterades dokumentärfilmen The Next black som handlar om framtiden för textiler. Jag har fått den […]

Mellan 2000 och 2010 ökade konsumtionen av textilier i världen med 47 % (jag är absolut ansvarig). I England, bär en kvinna i genomsnitt sina plagg fyra gånger innan plagget glöms på botten av garderoben eller man bli av med det.

I tisdagskväll presenterades dokumentärfilmen The Next black som handlar om framtiden för textiler. Jag har fått den stora äran att ge er en smygpremiär av hela dokumentären här på bloggen. I denna dokumentär på 45 minuter för man en stor diskussion om framtidens nödvändig råvaror för tillverkningen av kläder och hur man kan på ekologiska sätt underhålla plaggen till att hålla längre.

Ta er tiden att se denna dokumentär, jag vill jättegärna höra era tankar kring detta ämne! 


ALL BLACK

Posted in Style
by Emma Elwin on

Balkonett, Acne Studios. T-shirt, Whyred. Byxor, Acne Studios. Armband och skor, Nelly.com. fotoEMMA SVENSSON

_Y8B1206 kopiera

Balkonett, Acne Studios. T-shirt, Whyred. Byxor, Acne Studios. Armband och skor, Nelly.com.

_Y8B1202 kopiera
fotoEMMA SVENSSON


MINA BIKINIFAVORITER

Posted in Style
by Emma Elwin on 20 May, 2014

Detta är ett samarbete mellan ELLE, Emma Elwin och Stadium. Jag blev verkligen så glad när Elle och Stadium bad mig att välja ut mina bikinifavoriter senaste numret av ELLE. Att surfa är nog det roligaste jag någonsin gjort. Så när jag skulle välja fyra bikinis valde jag dem jag kände passade bra in på […]

Segolson_Aller_Elle_Stadium_Emma_Elwin_Bikini_AdobeRGB_04A3691_2

Detta är ett samarbete mellan ELLE, Emma Elwin och Stadium.

Jag blev verkligen så glad när Elle och Stadium bad mig att välja ut mina bikinifavoriter senaste numret av ELLE. Att surfa är nog det roligaste jag någonsin gjort. Så när jag skulle välja fyra bikinis valde jag dem jag kände passade bra in på en aktiv surf-stil! Att miss-mat- cha bikinidelar och våga blanda färger var något jag inspirerades till under min surfresa till Brasilien.

foto STEFAN SEGOLSON


SOFIS MODE

Posted in Style
by Emma Elwin on

I senaste numret av Sofis mode hittar ni intervjuer med lite olika stylister och bloggare. Här kommer min!

sofismode

I senaste numret av Sofis mode hittar ni intervjuer med lite olika stylister och bloggare. Här kommer min!


THE WEEKLY LIST

Posted in Style
by Emma Elwin on

Ryggsäck, Bill Amberg. Just nu är jag väldigt inspirerad av draperade klänningar  i Givenchy-anda. Om jag får mina hänger på en draperad klänning i denna stil kommer jag matcha den med sandaler och ryggsäck.
Ryggsäck, Bill Amberg.
Just nu är jag väldigt inspirerad av draperade klänningar  i Givenchy-anda. Om jag får mina hänger på en draperad klänning i denna stil kommer jag matcha den med sandaler och ryggsäck.

PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 19 May, 2014

Bomber, Carin Wester. Just nu är jag lite besatt av tanken på en vit bombarjacka. Gillar verkligen den här från Carin Wester, men skulle vilja hitta en i ull.  

week

Bomber, Carin Wester.

Just nu är jag lite besatt av tanken på en vit bombarjacka. Gillar verkligen den här från Carin Wester, men skulle vilja hitta en i ull.

 


Fick precis bilderna från Isabel Marant Etoile höst och vinterkollektion. Förlåt mig nu, men oj vad jag längtar efter höstkläder nu. Älskar de rutiga byxorna och den rutiga rocken.

IM_Etoile_Interieur_AH141516 kopiera

Fick precis bilderna från Isabel Marant Etoile höst och vinterkollektion. Förlåt mig nu, men oj vad jag längtar efter höstkläder nu. Älskar de rutiga byxorna och den rutiga rocken.


IN MY BAG

Posted in Style
by Emma Elwin on 17 May, 2014

Skor, Manolo Blahniks. Kamera, Canon G1. Solglasögon, Celine. Väska, Vintage. Nagellack, Chanel. Nu ska vi på Nellys 10 års fest på hotell Lydmar!

IMG_8202 kopiera
Skor, Manolo Blahniks. Kamera, Canon G1. Solglasögon, Celine. Väska, Vintage. Nagellack, Chanel.
Nu ska vi på Nellys 10 års fest på hotell Lydmar!


I WISH

Posted in Style
by Emma Elwin on

Dagens önskeplagg: Vit jumpsuit i bomull och ett par boots.

Le-Fashion-Blog-5-Ways-To-Wear-A-White-Jumpsuit-Alana-Zimmer-Model-Off-Duty-Street-Style-Via-Madewell-4

Dagens önskeplagg: Vit jumpsuit i bomull och ett par boots.


PLANT CAPETOWN

Posted in Life
by Emma Elwin on 16 May, 2014

Ikväll ska jag laga middag till mig och Emma. Inspirationen kommer från den här rätten som jag åt i Kapstaden som var Blackened tofu med råris och en asiatisk sallad. Mums! Restaurangen som jag åt de på i Kapstaden heter Plant.

Mat

Ikväll ska jag laga middag till mig och Emma. Inspirationen kommer från den här rätten som jag åt i Kapstaden som var Blackened tofu med råris och en asiatisk sallad. Mums! Restaurangen som jag åt de på i Kapstaden heter Plant.


GREY WEDNESDAY

Posted in Style
by Emma Elwin on

Skjorta, Rika. Klänning, Dries van Noten. Skor, Vans. 

photo1 kopiera
Skjorta, Rika. Klänning, Dries van Noten. Skor, Vans. 


SHOULD I?

Posted in Style
by Emma Elwin on 15 May, 2014

Skor, Stella McCartney.

IMG_8265 kopiera

Skor, Stella McCartney.


BEAUTY AWARDS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Klänning & jacka, Stella McCartney.   

DSC_0624

Klänning & jacka, Stella McCartney. 

DSC_1492

 


IN MY BAG

Posted in Style
by Emma Elwin on 14 May, 2014

Väska, Givenchy. Kamera, Canon 1200D. Glasögon, Celiné. One touch, YSL. Nagellack, “butler please” Essie.

IMG_8229 kopiera

Väska, Givenchy. Kamera, Canon 1200D. Glasögon, Celiné. One touch, YSL. Nagellack, “butler please” Essie.


Idag ska jag och Josefin gå på ELLE beauty awards. Så dagen tillära har jag fixat små stjärnor på naglarna! Så fascinerad att tjejen på Nail center målade de för hand (!)

IMG_8242 kopiera

Idag ska jag och Josefin gå på ELLE beauty awards. Så dagen tillära har jag fixat små stjärnor på naglarna! Så fascinerad att tjejen på Nail center målade de för hand (!)


STELLA IN MY HEART

Posted in Style
by Emma Elwin on 13 May, 2014

Var inne på Stella McCartney butiken igår för att hitta något till morgondagens Elle beauty awards. Blev ju självklart kär i denna look. Tyvärr fanns korsetten inte i min storlek..

IMG_8251 kopiera

Var inne på Stella McCartney butiken igår för att hitta något till morgondagens Elle beauty awards. Blev ju självklart kär i denna look. Tyvärr fanns korsetten inte i min storlek..


TO DO TODAY

Posted in Life
by Emma Elwin on

Idag har är schemat späckat med to-dos inför resten av veckan. Först ut är förberedelserna inför morgondagens två event med Canon!

second-time7
Idag har är schemat späckat med to-dos inför resten av veckan. Först ut är förberedelserna inför morgondagens två event med Canon!


LAUNCH PARTY: TOTEMÉ

Posted in Style
by Emma Elwin on 12 May, 2014

Jumpsuit, Stella McCartney. Skor, Superga. 

stella-mccartney

Jumpsuit, Stella McCartney. Skor, Superga. 


Någon som är sugen på en resa till Paris? LdB har en ny kroppsvårdsserie med namnet Love in Paris svars doftnoter är inspirerad av Parisvåren. För att fira denna nya serie av produkter kommer LdB tävla ut biljetter för dig och en vän! Genom att designa en poster med deras designa-en-poster-verktyg kan det bli du som startar sommaren […]

ldb_poster_emma_elwin-

Någon som är sugen på en resa till Paris? LdB har en ny kroppsvårdsserie med namnet Love in Paris svars doftnoter är inspirerad av Parisvåren. För att fira denna nya serie av produkter kommer LdB tävla ut biljetter för dig och en vän! Genom att designa en poster med deras designa-en-poster-verktyg kan det bli du som startar sommaren med en shopping resa till Paris.  Här ovan ser ni min citatposter!

HÄR hittar du kampanjsajten, klicka in och tävla!!!

Tävlingen slutar i juni och jag har fått den stora äran att sitta i juryn 🙂


THE LIST

Posted in Style
by Emma Elwin on

The garment: Jag är fortfarande helt galen i jumpsuits. Inte bara de att man är kläd på tre sekunder, utan att de är så enkla att anpassa efter tillfälle. Klä upp, klä ner sen klar! The music: The stange boys – Live music. Gammalt album som jag lyssnat på hela helgen!  The bag: Narciso Rodriguez […]

the-weekllist

The garment: Jag är fortfarande helt galen i jumpsuits. Inte bara de att man är kläd på tre sekunder, utan att de är så enkla att anpassa efter tillfälle. Klä upp, klä ner sen klar!
The music: The stange boys – Live music. Gammalt album som jag lyssnat på hela helgen! 
The bag: Narciso Rodriguez har skapat väskor med bland annat återvunna material. Hur snygg är inte denna väska?
The basic: För den som letar efter de perfekta vita linnet så hittar ni det hos Rick Owens.
The shoes: H&Ms slip-on mule brogues från deras CONSCIOUS EXCLUSIVE kollektion får mig att längta efter lite varmare väder.
The sent: Just nu vill jag lukta söndag hela veckan  med Maison Martin Margiela Replica Lazy Sunday Morning.
The accessory: Min absoluta favorit accessoar just nu. Köp dem här!

 


#WEEKENDINSPIRATION

Posted in Life
by Emma Elwin on 10 May, 2014

IMG_7758 kopiera


S.A.M

Posted in Life
by Emma Elwin on 9 May, 2014

A place to visit.

IMG_7743 kopiera

Om ni är i Kapstaden så måste ni besöka inredningsbutiken Sam på 107 Bree Street.

IMG_7749 kopiera

Ni hittar allt från lampor och filtar till skor, smycken och lokalt producerade kläder. 

IMG_7753 kopiera

Handgjorda skor från Sydafrika.

 


BROKEN DENIM

Posted in Style
by Emma Elwin on 8 May, 2014

Här kommer lite bättre bilder på snickarbyxorna.  Jag kommer matcha dem med en stor vi skjorta och tygskor. 

IMG_8163 kopiera

Här kommer lite bättre bilder på snickarbyxorna. 

IMG_8165 kopiera

Jag kommer matcha dem med en stor vi skjorta och tygskor. 

IMG_8164 kopiera


FANTASTIC FOUR

Posted in Style
by Emma Elwin on

  Smyckets märket Annelise Michelson har fantastiska smycken. Favoriten är de taggiga öron smycket. Mina nya slitna snickarbyxor från One tea spoon väntar spänt på varmare väder. Flip-flops designade av Garance Doré får extra plus för den fina tygpåsen med en av hennes illustrationer. Låter som jag spelar på repat här hemma: Run to your […]

list

 

Smyckets märket Annelise Michelson har fantastiska smycken. Favoriten är de taggiga öron smycket.

Mina nya slitna snickarbyxor från One tea spoon väntar spänt på varmare väder.

Flip-flops designade av Garance Doré får extra plus för den fina tygpåsen med en av hennes illustrationer.

Låter som jag spelar på repat här hemma: Run to your mama.

 


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 May, 2014

Väst, Carin Wester. Jag älskar den här typen av plagg, låt oss kalla de säsong-lösa! Funkar precis lika bra året runt. På sommaren matchad med ett linne och vida tunna byxor. Till vintern med en stor stickad polotröja.

ShowImageWindow-1

Väst, Carin Wester.

Jag älskar den här typen av plagg, låt oss kalla de säsong-lösa! Funkar precis lika bra året runt. På sommaren matchad med ett linne och vida tunna byxor. Till vintern med en stor stickad polotröja.


Emma shares her first tip from Cape town.

second-time3-

Här kommer mitt första Kapstaden-tips! På 196 Long Street hittar ni denna väldigt charmiga secondhand butiken. 

second--time4

Som förutom vackra kläder har två riktiga gullgrisar. 

second-time-10

Butikens ubersnygga ägare Kyla. 

second-time8

Tyvärr var inte den vita bomullsklänningen min storlek. Annars skulle jag köpt den och de virkade paraplyet och härmat denna look.

 second-time9

 

 


AROUND CAPETOWN

Posted in Life
by Emma Elwin on 6 May, 2014

Emma will give you some Cape town tip if you want to?

cape

Jag har den senaste veckan saknat Kapstaden som aldrig förr. Tänkte jag skulle bota denna längtan med lite Kapstaden-tips om någon är intresserad?


THE LITTLE FLOWER DRESS

Posted in Style
by Emma Elwin on 5 May, 2014

Marant


I WISH

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 May, 2014

Dagens önskelook står detta modejobb fotograferat av Karim Sadli på vackra Daria.

Daria-Werbowy-Vogue-US-April-2014-Kicking-Back-Karim-Sadli-4

Dagens önskelook står detta modejobb fotograferat av Karim Sadli på vackra Daria.


PICK OF THE DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on

Boots, Miu Miu.  Hittade dessa online på 40% rea. Väldigt fina eller hur?  

386332_in_xl

Boots, Miu Miu. 

Hittade dessa online på 40% rea. Väldigt fina eller hur?

 


THREE IS THE MAGIC NUMBER

Posted in Style
by Emma Elwin on 2 May, 2014

  T-shirt, Weekday. Shampoo, Shu uemura, Väska, Balenciaga. 

treisthemagicnumber

 

T-shirt, Weekday. Shampoo, Shu uemura, Väska, Balenciaga. 


HÖJ RÖSTEN

Posted in Life
by Emma Elwin on

Kan inte ni göra mig jätteglad och klicka HÄR! Höj rösten för ett öppet och jämlikt samhälle. Rösta i EU-valet 25 maj 2014. Gör skillnad. Ditt röstkort landar i din brevlåda 2-7 maj. Håll hårt i det om du vill förtidsrösta.

rosta

Kan inte ni göra mig jätteglad och klicka HÄR!

Höj rösten för ett öppet och jämlikt samhälle. Rösta i EU-valet 25 maj 2014. Gör skillnad. Ditt röstkort landar i din brevlåda 2-7 maj. Håll hårt i det om du vill förtidsrösta.


Här kommer mitt moodboard från gårdagens plåtning. Älskar verkligen att jobba med höstkollektionerna!

insp-elle-se

Här kommer mitt moodboard från gårdagens plåtning. Älskar verkligen att jobba med höstkollektionerna!


foto EMMA SVENSSON

_Y8B0216 kopiera

foto EMMA SVENSSON


MODERN CLASSICS

Posted in Style
by Emma Elwin on 1 May, 2014

Balenciaga SS14 Förutom att jag älskar de här looksen för sina siluetter blev jag väldigt sugen på sådana halsband. Vet att Efva Attling har ångor liknande i höst.

Balenciaga S14 051

Balenciaga SS14

Förutom att jag älskar de här looksen för sina siluetter blev jag väldigt sugen på sådana halsband. Vet att Efva Attling har ångor liknande i höst.


EMELIE

Posted in Style
by Emma Elwin on

  Idag ska vi plåta denna sockersöta tjej! Återkommer med lite backstagebilder senare idag.

90efcdd1-51ea-4763-9a24-940d10d1a5d1

 

Idag ska vi plåta denna sockersöta tjej! Återkommer med lite backstagebilder senare idag.


Show archive


Load more articles