Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LAST DAY

Posted in Life
by Emma Elwin on 27 March, 2014

foto Timothy Atkins//YOURSTRULY Nu är det sista dagen för mig här i Kapstaden. Önskar verkligen jag kunde stanna längre då jag är helt förälskad i denna stad. Känns som det finns så mycket mer att se här. Igår klättrade jag i bergen längs vattenfall och idag är jag tillbaka mitt i smeten på Kloof street. […]

Yours130

foto Timothy Atkins//YOURSTRULY

Nu är det sista dagen för mig här i Kapstaden. Önskar verkligen jag kunde stanna längre då jag är helt förälskad i denna stad. Känns som det finns så mycket mer att se här. Igår klättrade jag i bergen längs vattenfall och idag är jag tillbaka mitt i smeten på Kloof street. Jag kan bara älska den här stadens kontraster.


No Comments

Related reading

Life — 12 November, 2018

Postcard Teas on Small Tea

Talking with Postcard Teas, the first tea company to put the makers’ name and location on all 60 of their teas.

Life — 10 November, 2018

Editor’s Pick: Coffee or Tea?

Have you given any thought to how you make your coffee and tea? Here are some things to consider.

Life — 8 November, 2018

Make it last Playlist: Listener's Block

Just like writers get writer's block, music connoisseur Sian Rowe recently experienced a listener's block. This is what came after.

Life — 8 November, 2018

A More Sustainable Home – Skanska Nya Hem

We share our best tips for a sustainable lifestyle with Skanska Nya Hem.