Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LES SOURCILS

Posted in Beauty
by Emma Elwin on 18 March, 2014

Crayon Pour les soutcils & Mineralize Concealer. Jag vill ju egentligen bara köpa ekologiska skönhetsprodukter (snälla mac kan ni inte börja med de?) men eftersom jag lyckats glömma både concealer och ögonbrynspenna köpte jag de här två nu på resan. Båda grymma!

mac

Crayon Pour les soutcils & Mineralize Concealer.

Jag vill ju egentligen bara köpa ekologiska skönhetsprodukter (snälla mac kan ni inte börja med de?) men eftersom jag lyckats glömma både concealer och ögonbrynspenna köpte jag de här två nu på resan. Båda grymma!


5 Comments

linnéa: Håller med dig fullständigt! Älskar MAC förövrigt.
March 19, 2014

Anna: Skulle precis ge en heads-up om samma sak, har använt MAC länge tills jag fick veta just att de testar på djur. Finns så många andra bra märken som inte gör det. Så, slopa helt tycker jag!
March 18, 2014

karin: Håller med Jenny, jag älskar MAC's produkter men så himla sunkigt att gå från att vara jätterespekterade för sin no cruelty-policy till att djurtesta för att få sälja i Kina. Nej tack. Kolla PETA's listor över vilka som testar på djur: de som inte gör det är också väldigt ofta ekologiska.
March 18, 2014

Emma Elwin: Ja för den kinesiska marknande gör dem de men inte för den övriga. Vilket ABSOLUT inte gör de mer rätt. Vi har pratat om de här i kommentarerna förut ang. just mac och djurtester. Om du skulle höra om en namninsamling emot detta får du höra av dig så skriver jag om de!
March 18, 2014

Jenny: Den främsta anledningen varför MAC är dåligt är ju inte för att de inte är ekologiska... Det är ju för att de djurtestar sina produkter!!!
March 18, 2014

Related reading

Beauty — 24 February, 2020

Get To Know Tautanz – A Conscious Brand for the Eco Bathroom

In the market for a little bathroom eco-upgrade? Check out the linen robes and handcrafted soaps from Tautanz. 

Beauty — 23 January, 2020

Henné Organics Founder Laura Xiao Gives a Lip Care Crash Course

We bet we’re not the only ones suffering from dry and cracked lips this time of year, which is why we've brought in some expert help.

Beauty — 23 December, 2019

After a Year of Testing: These Are My Three Best SKIN TREAT Products

Emma is often asked to share her best Christmas gift ideas. Here's a safe one.

Beauty — 6 December, 2019

Rahua Co-Founder Anna Ayers On the Brand’s Do-Good Hero Ingredient (and More)

If you’re curious about the rahua oil, a champion of the Amazon rainforest, or just want some advice on hair care, this should be your weekend read!