Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


HOME SWEET HOME

Posted in Life
by Emma Elwin on 17 March, 2014

Nu ligger min lägenhet till försäljning. Känns både kul och lite sorgligt, har verkligen älskat att bo här! Ni hittar fler bilder och beskrivning här! Här har ni mina dubbelfönster mot innergården. Här brukar jag sitta i fönstret och dricka morgon kaffe på sommaren.  Från balkongen kan man se in hos caféet Bakverket när de […]

image.cx dashx

Nu ligger min lägenhet till försäljning. Känns både kul och lite sorgligt, har verkligen älskat att bo här! Ni hittar fler bilder och beskrivning här!

image.aefeshx

Här har ni mina dubbelfönster mot innergården. Här brukar jag sitta i fönstret och dricka morgon kaffe på sommaren. 

image.asdfex

Från balkongen kan man se in hos caféet Bakverket när de står och bakar varje morgon. Balkongen har sol från lunch till kväll på somrarna.

image.cewashx

Här har ni hallen och rummet. Där ser ni min lilla arbetshörna också som jag glömt visa. Skrivbordet kommer från Ikea och kosta typ 200 spänn!

image.advshx


11 Comments

Jenny: What? Vad var fel på den frågan då? Lägenheter i Sthlm är ju svindyrt. Och hon bodde ju förut med hennes ex i den så. Hon kanske tkr den är för dyr/stor att bo själv i... Ovärt alltså.
March 28, 2014

Jenny: Haha är du på riktigt? / en annan Jenny
March 28, 2014

Sofia: Jag har väl aldrig sagt att jag kollar in i hennes lägenhet?! Du läser min kommentar... Som fan läser Bibeln. Låt mig nu klargöra: 1. Jag varken kan se in eller skulle kolla in i Emmas lägenhet ens om jag kunde 2. Ibland ser jag henne, tex på Konsum. Då tittar jag lite extra. På hennes kläder. För att hon är proffesionell stylist. 3. Jag har pratat med henne flera gånger (pga våra hundar har lekt) och hon är vettig, trevlig och ödmjuk och jag önskar henne allt gott. Gott så!
March 18, 2014

Jenny: Ok, men kikar man in hos någon genom deras fönster så fattar jag inte hur någon kan tycka det är OK. är väl en sak om du ser henne på gatan. Vem att kolla in hos ngn är väldans fel.
March 18, 2014

Sofia: Ser att några redan skyndat till mitt försvar :) de verkar ha fattat att jag skrev med glimten i ögat. Jag stalkar inte Emma. Promise. Jag är bara en modeintresserad tjugofemåring som tycker det är kul att ibland få se vad en moderedaktör på Elle har på sig irl.
March 18, 2014

www.ediot.se: vad fint du bor o har stylat. massa lycka till
March 18, 2014

Lina: Men hallå herregud
March 17, 2014

AL: Hahah! Orka vara så allvarlig... :p
March 17, 2014

Jenny: Spana i smyg? Oj, låter obehagligt.. Tur att hon flyttar då. Och förhoppningsvis så flyttar Emma till ett område som inte har nyfikna grannar.
March 17, 2014

Jenny: Mysig lägenhet! Har du hittat nytt boende eller letar du? Måste kännas tråkigt att flytta, men vad är anledningen egentligen? För dyr eller bara less på den?
March 17, 2014

Sofia: Nämen! Så tråkigt. Vi är grannar och jag brukar spana på dig i smyg... Haha. Ett nöje som nu försvinner! Var flyttar du?
March 17, 2014

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!