Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LACE PRINT

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 March, 2014

Har redan börja packa inför resan till Kapstan. En av sakerna som åker med är detta fantastiska shorts-set från Stylein.

IMG_6410 kopiera

Har redan börja packa inför resan till Kapstan. En av sakerna som åker med är detta fantastiska shorts-set från Stylein.


6 Comments

Helene: Hej Emma! Först och främst så vill jag tacka för en bra och inspirerande blogg, gillar verkligen dig & dig still (på ett icke creepy sätt)  Och va kul att du ska till Kapstan, jag bor nämligen här :) Jag driver en kaffe bar men min fina man. SÅ, hojta gjärna till om du vill ha tips (om vad som helst egentliegn, alltid kul att dela med sig om smultronställen och lokala guldklimpar som man kanske nödvändigtvis inte skulle hitta till annars. Om du har tid (vet inte men gissar att du kommer hit i och med jobb) och är här under en lördag så kan jag varmt rekomendera Neighbourgoods Market i The Old Biscuit Mill (bokstavligen en gammal kakfabrik!:)) en marknad med både god mat & lokala unga kläd & smyckes designers. Och om du kommer va i Stellenbosch området (i vindistrikten) så måste du äta lunch på Postcard Cafe, som ligger på Stark-Conde wine estate. Dom har supergds mat & bakverk, och förtjänar sitt namn 100 gånger om.... Det ligger i en dal cirka 5 min från Stellenbosch och e så fridfullt, pitoreskt och vackert. Ja ja, jag kan babbla på hur länge som helst, hur som helst så hoppas jag att du får en trevlig resa, jobb eller inte :)  Kram, Helene
March 8, 2014

Undrande: Finns det något som heter Kappstan eller är det Kapstaden du ska till?
March 4, 2014

Josephine: wow så snyggt!
March 4, 2014

Emma: Mejla de och fråga! Kan finnas hos någon av deras återförsäljare!
March 4, 2014

Anna: åh vad perfekt!! men finns bara i linne på hemsidan? vet du var man kan hitta detta fina set?? /kram anna
March 4, 2014

Sandra: Jättefint! Http://blueberryroad.blogg.se
March 3, 2014

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.