Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LACE PRINT

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 March, 2014

Har redan börja packa inför resan till Kapstan. En av sakerna som åker med är detta fantastiska shorts-set från Stylein.

IMG_6410 kopiera

Har redan börja packa inför resan till Kapstan. En av sakerna som åker med är detta fantastiska shorts-set från Stylein.


6 Comments

Helene: Hej Emma! Först och främst så vill jag tacka för en bra och inspirerande blogg, gillar verkligen dig & dig still (på ett icke creepy sätt)  Och va kul att du ska till Kapstan, jag bor nämligen här :) Jag driver en kaffe bar men min fina man. SÅ, hojta gjärna till om du vill ha tips (om vad som helst egentliegn, alltid kul att dela med sig om smultronställen och lokala guldklimpar som man kanske nödvändigtvis inte skulle hitta till annars. Om du har tid (vet inte men gissar att du kommer hit i och med jobb) och är här under en lördag så kan jag varmt rekomendera Neighbourgoods Market i The Old Biscuit Mill (bokstavligen en gammal kakfabrik!:)) en marknad med både god mat & lokala unga kläd & smyckes designers. Och om du kommer va i Stellenbosch området (i vindistrikten) så måste du äta lunch på Postcard Cafe, som ligger på Stark-Conde wine estate. Dom har supergds mat & bakverk, och förtjänar sitt namn 100 gånger om.... Det ligger i en dal cirka 5 min från Stellenbosch och e så fridfullt, pitoreskt och vackert. Ja ja, jag kan babbla på hur länge som helst, hur som helst så hoppas jag att du får en trevlig resa, jobb eller inte :)  Kram, Helene
March 8, 2014

Undrande: Finns det något som heter Kappstan eller är det Kapstaden du ska till?
March 4, 2014

Josephine: wow så snyggt!
March 4, 2014

Emma: Mejla de och fråga! Kan finnas hos någon av deras återförsäljare!
March 4, 2014

Anna: åh vad perfekt!! men finns bara i linne på hemsidan? vet du var man kan hitta detta fina set?? /kram anna
March 4, 2014

Sandra: Jättefint! Http://blueberryroad.blogg.se
March 3, 2014

Related reading

Style — 17 February, 2020

What House of Dagmar Realized After Measuring Their Footprint for Three Years

For pre-fall 2020, House of Dagmar introduces a Good Choice-tag – a label that guarantees a garment’s green credentials.

Style — 13 February, 2020

Editor’s Pick: Be Your Own Valentine

It’s Valentine’s Day tomorrow! To celebrate, we’ve picked out some sweet, sexy, stylish (and sustainable) pieces to give to your no. 1 person — yourself.

Style — 12 February, 2020

Gemme Is the New Fashion Rental Service that Makes Us Believe In the Sharing Economy

We talk to Emelie Gustafsson Maistedt — the woman behind the new techy solution that lets you share your wardrobe, and make money off it.

Style — 10 February, 2020

Gant Talk with Make it last – See You on Friday!

Join our founders on Friday as they give a GANT Talk on Sustainable Fashion.