Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


MUSHROOM & LENTILS

Posted in Life
by Emma Elwin on 20 February, 2014

I brist på tid och recept rörde jag ihop frysta svampar och grönalinser lunch idag. Fräste vitlök i mandelolja, sen i med svampen och sen linserna.  Lätt de puttra ett tag sen serverade jag med ärtskott, gräslök och rödbetsgroddar. Tog 15 minuter max och blev (om jag får säga det själv) jättegott!

linsrisotto

I brist på tid och recept rörde jag ihop frysta svampar och grönalinser lunch idag. Fräste vitlök i mandelolja, sen i med svampen och sen linserna.  Lätt de puttra ett tag sen serverade jag med ärtskott, gräslök och rödbetsgroddar. Tog 15 minuter max och blev (om jag får säga det själv) jättegott!


No Comments

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!