Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


VISITING WEDDING WORLD

Posted in Life
by Emma Elwin on 18 February, 2014

Det här är sista bilden ni får se på mig i slöja nu på ett tag. Fina Elsa tog den när jag var där i förra veckan och lånade slöjor till ett jobb. Många har frågat i kommentarsfältet vad som hänt med Luke och mig. I höstat så gick vi skilda vägar efter 3 år […]

emma-elwin-elsa-billgren

Det här är sista bilden ni får se på mig i slöja nu på ett tag. Fina Elsa tog den när jag var där i förra veckan och lånade slöjor till ett jobb. Många har frågat i kommentarsfältet vad som hänt med Luke och mig. I höstat så gick vi skilda vägar efter 3 år tillsammans. Det har varit en väldigt tung period för oss båda. Men vi är fortfarande vänner och Stella hänger ofta med Luke på hans jobb!

Det är så konstigt hur livet bara kan vända just när man trodde att man var på helt rätt bana. Nu har jag lite nya drömmar och mål som jag hoppas förverkliga det här året. Den största är att åka i väg på en riktig surf-resa med några vänner!

 

 


9 Comments

daicarestudio: Så fin du är Emma! Jag skickar styrkekramar till dig och fotografo de bodas valencia hoppas att alla dina drömmar slår in under detta år!
June 14, 2017

Louise: Beklagar. Hoppas att ditt 2014 blir ett toppenår!
February 19, 2014

Lisa S: kram och omtanke till dig!! Skulle gärna vilja veta lite mer om var du lärde dig att surfa och om du har lite tips till någon som gärna vill lära sig.
February 19, 2014

Hanna Andersson: det var tråkigt att höra! en del av livet tyvärr.. men jag hatar uppbrott! men oftast leder till något gott, efter ett tag. och en surfresa låter ju underbart :) kram
February 18, 2014

Sandra: Tråkigt att höra, hade inte ens en tanke på det... Hoppas att alla dina drömmar slår in i år och vet du vad - hans förlust! Kram S
February 18, 2014

Lisa: Oj har helt missat detta under höstens gång, vad tråkigt. Men allt blir bra in the end<3 surfresa låter ju sjukt roligt i alla fall. Kram
February 18, 2014

Natalie: Alskar din blogg! Sa otrolig snygg bild pa dig
February 18, 2014

Teresa Conde Karpe: Omtanke till dig Emma! Uppbrott är alltid svåra, även "bra" sådana. Hoppas vardagen blir enklare för varje dag och att dina pågående projekt ger dig styrka!
February 18, 2014

Bea: Så fin du är Emma! Jag skickar styrkekramar till dig och hoppas att alla dina drömmar slår in under detta år! Ps: Jag vill gärna se fler outfitbilder på dig! :)
February 18, 2014

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!