Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


THE EDIT

Posted in Style
by Emma Elwin on 17 February, 2014

Måste bara ge Net-a-porters webbtidning The Edit en applåd! Varje gång jag klickar in där blir jag så inspirerad av fonter, bilder och layout. Sen så måste jag också tipsa om hur mycket jag faktiskt använt mina spetspumps till allt från jeans till festklänning. Något jag är lite chockad över självfaktiskt. Men de ger outfiten […]

theedit

Måste bara ge Net-a-porters webbtidning The Edit en applåd! Varje gång jag klickar in där blir jag så inspirerad av fonter, bilder och layout.

Sen så måste jag också tipsa om hur mycket jag faktiskt använt mina spetspumps till allt från jeans till festklänning. Något jag är lite chockad över självfaktiskt. Men de ger outfiten det där lilla extra som ett par svarta pumps ibland kan misslyckas med.


No Comments

Related reading

Style — 11 July, 2019

Summer Crush: SVNR

Slip dresses and shell jewellery – this brand is our definite summer crush.

Style — 5 July, 2019

Brand to Watch: RVDK

Exploring RVDK by Dutch designer Ronald van der Kemp – a sustainable demi-couture house with a circular approach to fashion.

Style — 2 July, 2019

Insights From an Industry Insider–Meet Rêve En Vert’s Cora Hilts

Rêve En Vert co-founder Cora Hilts shares her views on honest luxury, sustainability and conscious consumption.

Style — 30 June, 2019

Editor’s Pick: Going to the Beach?

We’ve made a shortlist of 14 beach essentials that will make this summer more stylish and sustainable.