Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


BAHIA PART FOUR

Posted in Life
by Emma Elwin on 17 February, 2014

Emma shares her last pictures from Bahia.

Untitled-1

Här kommer det sista bilderna från min Bahia semester. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar havet, stranden och att surfa.

Klicka på MER för att se alla bilderna!

IMG_5553

Kan som sagt inte med ord beskriva hur mycket jag saknar havet, stranden och att surfa.

IMG_5574

Här har ni en av Salvadors fantastiska kyrkor. 

IMG_5598

Jag kunde verkligen inte få nog av alla mönster som Bahia bjöd på.

IMG_5635

Här har ni en riktigt brasiliansk mokeka! Supergott verkligen, någon som provat?

IMG_5661

Solnedgång som bjöds på när vi var på väg till Barra Grande.

IMG_5706

Det här kan vara det godaste räkorna jag någonsin ätit. Grillade med vitlök och massa limejuice. Mums!

IMG_5711

En av mina favoritstunder var när alla samlades på stranden för att applådera för solnedgången.

IMG_5995


5 Comments

Emelie Elisabeth: åhh så himla fin sista bild på dig emma. så fin!
March 9, 2014

sarah: <3
February 20, 2014

Sofia: They broke up. She's already told us.
February 17, 2014

Caroline: Så otroligt fina bilder. Vilken kamera har du tagit dessa med?
February 17, 2014

Johanne: What happened to Luke??
February 17, 2014

Related reading

Life — 4 September, 2019

Reused Remade Turns Old Bed Linen Into High End Shopping Bags

Reused Remade co-founder Josephine Alhanko gives us the details on the company’s sustainable business idea.

Life — 26 August, 2019

Editor’s Pick: Digital Detox Solution

Too much screen time? We hear you! Why not change it up with some cool and conscious books and magazines.

Life — 22 August, 2019

Editor's Pick: Agape by Louise Enhörning

We're absolutely in love with Agape – the latest publication by Swedish artist and photographer Louise Enhörning.

Life — 14 August, 2019

Are You Ready to Take the Plastic Detox to the Next Level?

Storing food with ZERO plastic is not only possible, but easy. Here’s how.