Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


ANIMAL HEART

Posted in Style
by Emma Elwin on 17 January, 2014

Har ni hunnit spana in ELLE nr 1? Om jag så såg ni kanske porträttet vi gjorde på Nina Persson jag stylade. Här har ni looksen när det hängde i moderummet!

DSC00532

Har ni hunnit spana in ELLE nr 1? Om jag så såg ni kanske porträttet vi gjorde på Nina Persson jag stylade. Här har ni looksen när det hängde i moderummet!


1 Comment

Louise Henning: Hej Emma! :) Louise Henning heter jag och driver företaget Lowin' Productions. Jag har ett projekt som heter We Wear by Lowin', där jag säljer hårsnoddar (hair ties) som även fungerar som armband i olika färger och mönster. Dessa hårbanden är mycket mer skonsamma mot håret och fastnar inte i hårstråna. Jag tänkte höra vart jag ska vända mig om jag vill skicka några av mina hair ties till dig? Ta gärna en titt i min webshop wewear.tictail.com! Ha en jättebra dag! Sincerely // Louise Henning
January 17, 2014

Related reading

Style — 9 December, 2019

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.