Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


ANIMAL HEART

Posted in Style
by Emma Elwin on 17 January, 2014

Har ni hunnit spana in ELLE nr 1? Om jag så såg ni kanske porträttet vi gjorde på Nina Persson jag stylade. Här har ni looksen när det hängde i moderummet!

DSC00532

Har ni hunnit spana in ELLE nr 1? Om jag så såg ni kanske porträttet vi gjorde på Nina Persson jag stylade. Här har ni looksen när det hängde i moderummet!


1 Comment

Louise Henning: Hej Emma! :) Louise Henning heter jag och driver företaget Lowin' Productions. Jag har ett projekt som heter We Wear by Lowin', där jag säljer hårsnoddar (hair ties) som även fungerar som armband i olika färger och mönster. Dessa hårbanden är mycket mer skonsamma mot håret och fastnar inte i hårstråna. Jag tänkte höra vart jag ska vända mig om jag vill skicka några av mina hair ties till dig? Ta gärna en titt i min webshop wewear.tictail.com! Ha en jättebra dag! Sincerely // Louise Henning
January 17, 2014

Related reading

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.

Style — 7 August, 2019

Brand to Watch: RUS

Rarely (?!) has knitwear been this inspiring. Soon-to-launch brand RUS is taking the fall season must-have above and beyond.

Style — 26 July, 2019

Yes To Making Vintage Available Everywhere

Vintage entering the e-commerce power houses? We love it.