Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


WEEKEND INSPIRATION

Posted in Interior
by Emma Elwin on 30 November, 2013

Igår hade vi ros-fest i studion! Måste nästan gå och köpa mig en bukett.

20131129-162225.jpg
Igår hade vi ros-fest i studion! Måste nästan gå och köpa mig en bukett.


BYLINE PICTURE

Posted in Outfits
by Emma Elwin on 29 November, 2013

Så igår på Elle skulle vi ta nya byline bilder. Dagen till ära har jag sprungit stan runt med svettig feber och förkylning i jakt på ett par somriga sandaletter i storlek 42. Vilket typ kan var mission impossible på riktigt.  Men efter lite smink hjälp och några lager puder försvann mina pandaögon nästan och […]

bild 1

Så igår på Elle skulle vi ta nya byline bilder. Dagen till ära har jag sprungit stan runt med svettig feber och förkylning i jakt på ett par somriga sandaletter i storlek 42. Vilket typ kan var mission impossible på riktigt.  Men efter lite smink hjälp och några lager puder försvann mina pandaögon nästan och sluta med en helt OK bild.


Läppglans, Dior. Selfservice magazine. Hörlurar, Frends. Vantar, Topshop. Favoriterna i väskan just nu är snygga hörlurar, babyrosa läppglans och stickade torgvantar. Håller även på att leta tyger till min soffa då det är dags att klä om den. Just nu är jag inne på fiskbens-tweed. Vad tycker ni, är det något man tröttnar på?

fantastic-four

Läppglans, Dior. Selfservice magazine. Hörlurar, Frends. Vantar, Topshop.

Favoriterna i väskan just nu är snygga hörlurar, babyrosa läppglans och stickade torgvantar. Håller även på att leta tyger till min soffa då det är dags att klä om den. Just nu är jag inne på fiskbens-tweed. Vad tycker ni, är det något man tröttnar på?


Recommended reading

Beauty — 22 May, 2017

These are the Things to Know Before Getting a New Sunscreen

Chemical, physical, natural or organic—how do you know what sunscreen to get? We've tried to make sense of it all.

Filippa K Circle — 22 May, 2017

Dilys Williams: “A new fashion system is emerging”

Filippa K Circle invites experts in the interface between innovation and sustainability to share their visions for a better feature in a "Letter". Here's one by Dilys Williams!

Fashion — 19 May, 2017

10 Shopping Bags to Use Instead of Ordinary Plastic

Wondering how to cope in these new times of no plastic bags? Here are 10 suggestions!

Filippa K Circle — 18 May, 2017

Dorothea Barth-Jörgensen: "We need to change our value system at the core"

Filippa K Circle invites inspiring people to share their current mindsets. This week it's model Dorothea Barth-Jörgensen!


CLOSE UP

Posted in Lifestyle
by Emma Elwin on

Här kommer en bättre bild på den här tröjan! Kände att den andra inte riktigt gjorde toppen rättvisa. Nu ska jag snart bege mig till studion för en heldags plåtning med ett av mina favoritföretag! Kan inte förstå att det redan är fredag!!

filippa-k

Här kommer en bättre bild på den här tröjan! Kände att den andra inte riktigt gjorde toppen rättvisa. Nu ska jag snart bege mig till studion för en heldags plåtning med ett av mina favoritföretag! Kan inte förstå att det redan är fredag!!


THE BIG COAT DOWN

Posted in Buy less, choose well
by Emma Elwin on 28 November, 2013

1. PAUL SMITH BLACK. 2. TOPSHOP. 3. STELLA McCARTNEY. 4. ISABEL MARANT POUR H&M. 5. ACNE STUDIOS. Här kommer som lovat mina fem favoriter från butikerna just nu!

coats-emmaelwin

1. PAUL SMITH BLACK. 2. TOPSHOP. 3. STELLA McCARTNEY. 4. ISABEL MARANT POUR H&M. 5. ACNE STUDIOS.

Här kommer som lovat mina fem favoriter från butikerna just nu!


Rock, Carven. Tänkte lista vad jag tycker är vinterns fem viktigaste nyckelplagg här på bloggen. Först ut har vi den jätterocken. Perfekt för den envisa svenska vintern. Förstår ni hur många tjocka tröjor man skulle få plats med under denna rock? Shoppingtips på stora rockar kommer efter lunch!

Untitled-1

Rock, Carven.

Tänkte lista vad jag tycker är vinterns fem viktigaste nyckelplagg här på bloggen. Först ut har vi den jätterocken. Perfekt för den envisa svenska vintern. Förstår ni hur många tjocka tröjor man skulle få plats med under denna rock? Shoppingtips på stora rockar kommer efter lunch!


Show archive